ceren111 Cocugum 1,5aylik . Biberonu 260ml aldım ama 120 ml kadar mama bırakıyorum. Çekmekte zorlanıyor. Acaba boyu büyük olduğu için olabilir mi ? İnerdiginiz marka var mi
1annekuzusu ceren111 ucu kac numara ben de biberonla besliyorum 3numara aldım akışı çok iyi 3bile çok zor geliyor
hellobitchs ceren111 yavaş çekmesi daha iyi hava yutmadığı sürece hızlı hızlı içerse gaz olur hızlı hızlı yemek yediğinizi düşünün . ben lanshnomun biberonunu ve 1 numara ucunu kullanıyordum 6.7 ay öyle devam etti süre sonra kendi hızlı hızlı çekmeyi öğrendi 5.10 dakikada 120cc mama bittiriyodu bekliyodum bende
sedadvc ceren111 3. Aya kadar 2 numaralı ucu kullandik. Gayet güzel çekti. Şimdi 5. Aydayiz. 3 numaralı ucu kullanıyorum 3. Aydan beri. 6. Ay bitince 4 numaralı uca gecicem. Emme refleksi kuvvetlendi yavaş akışlı uclarla. 180 ml içiyor 10 dkda.
ceren111 1annekuzusu bnmde 3 numara . Bazen bakıyorum çekiyor bazen 10 dk geçmiş ama hiç içmemiş oluyor
1annekuzusu ceren111 ben asla ucu değişmeyi düşünmüyorum ama şöyle düşünün memenin ucu değişiyor mu hayır o zaman bu ucu da değişmeye gerek yok bebek buyudukce çekme kabiliyeti gelişecek
1annekuzusu ceren111 sma optipro kullanıyorduk ama hippe geçiş yapacagim . İlk başta Aptamil içti asla yaramadı yediği anında bezindeydi. Sma çok iyi geldi bebeğime 3aylik olacak ama biraz kusmaya başladı o yüzden hippe geçiş yapacagim doktor tavsiyesi ile
bebek2anne1 ceren111 bence en iyi biberon lansinoh avent övüldüğü gibi asla değil ucu sert ve bebekler gerçekten emerken zorluk çekiyor.
bebegimveben5 bsygt gazlı diye mi kullanıyordunuz bende onu kullanıyorum gaz sorunumuz geçti ama benim bebeğim optiproyu kabul etmedi maalesef :(
bsygt bebegimveben5 evet canım gaz sorunu yüzünden hipp verdim anası ağladı çocuğun kaç gün kaka yapamadı ve zar zor yaptırdık resmen katı olmuştu ama optiproda sorun yaşamadık çok şükür
eceonon Spiral dönen uçlar iyiymiş philpste. Onlarda akıl fazla. Bende lansinohta bu sorunu yaşadım. Eski usul ipneyle genişlettim deliği çekiyor şimdi rahatça