guzelanne01 Bunlar nasıl bu kadar her işi detayına kadar yapıyorlar ve temizler herşeyleri bembeyaz Burak bu kadar anlayışlı mı Hep evde mi Her zaman yardım ediyor mu Onlarınki evlilik se bizim ki ne
Beyninizikullanmakucretsizdir guzelanne01 aslında olması gerekeni yapıyor ama kimse alışkın olmadığı için tuhaf geliyor. İş konusunda birşey diyemem ama eş ve babalık görevini en iyi şekilde yapıyor. Maşallah diyelim de nazar olmasın 🥰
Berii guzelanne01 üzme o tatlı canını ve fenomenleri takip etmeyi bırak , dünyalarının yalan olduğu kanaatindeyim Beyza Burak çiftini de bilmiyorum 😀
aleksandralarossa guzelanne01 e onların işi de bu. Adamında aynı sekilde işi bu temizlik cocuk bakımı vs yayınlayp dünya para kazanıyorlar. Görünmeyen yerde illa yardımcıları vardır. Kamera önünde de bu şekilde gösterecekler ki kazanabilsinler:)
poyrazmom2604 guzelanne01 tüp bebekle hamileydi ikizmiş düşük yapmış ve bana göre herşeyi burak yapıyo gibi geliyo çocuklarla hep o ilgileniyor
keyfimbilir Ya bende izliyorum onları, çok tatlı bir aile, ekrandan çok güzel görünüyor hayatları ama normal hayata da öyleler mi bilemeyiz
Madamehappyyyyy guzelanne01 Söylediğiniz kişileri tanımıyorum ama çoğu fenomenin eşi çalışmıyor eşine yardım etmiş evleri mükemmel olmuş çok da anormal değil hani. Akşama kadar evde parayı oradan kazanıyorlar ve çoğu yardımcılarını saklıyor. O kişilere o mükemmel hayatı verende biziz.
-Cedric- guzelanne01 Beyza & Burak çiftinde, özlem öz vibe’ı alıyorum sanki . İkinci çocuklarının sağlık problemi olmasına rağmen bu denli çocuk yapmak bana çok etik gelmiyor. Sanki sosyal medyada etkileşim yaratmaya çalışıyorlar gibi…
Dfncgdm2022 -Cedric- 3. Cocugu 2. Cocugunun saglıgı acısından ilik durumundan dolayı doktor tavsıyesı uzerıne yaptılar cnm. Kızının ılerıde karsılacagı olası hastalıgın tedavısınde kullanılacak . Zaten genetıklı tup bebektı 3. Bebegı uyumlu olmustu. Allah hepımızın evladına saglık sıhhat versın. En azından dıger fenomenlere gore daha samımıler. Özlem öz için yorum bıle yapmak ıstemıyorum
Dfncgdm2022 guzelanne01 hıc bır fenomenı takıp etmıyorum ama arada goruyorum en azından dıger fenomenler gıbı yapmacık degıl. Kocasının kendıne aıt bır ısı var kı kızında aılesının durumu yerınde gıbı geldı sureklı yurt dısından gelırkem kızına koca bır valız esya getırıyor. Bırde duzen konusunda esı yardım edıyor herseyı saatlı yapmaya calısıyor çocuklarıda masallah baya sakin uyku düzenlerı yemek duzenleri oyun saatlerı gercekten karı koca bu konıda cok basarılılar
feyzanuur guzelanne01 tanımıyorum ama fenomen galiba. hiçbi fenomene asla inanmıyorum. gördüğünüz o ışıltılı hayatların perde arkası sandığınız gibi değil. fenomenlere imrenip hayatı kendinize zehir etmeyin
ikiKudurukAnnesi Ben temizlik vs konusunda değil ama çocuklar konusunda çok şaşırıyorum nasıl akşam 7 de yatıp sabaha kadar uyanmazlar oyun odasından dışarı bir oyuncak bile çıkarmazlar hiç bir ev eşyasına dokunmuyorlar kardeş kavgası vs yok robot gibi mi bu çocuklar bir tek onu çözemedim valla
idilirem guzelanne01 bunlar daha yeni başladığı dönemde ve yeni evlilerdi Instagram da canlı yayın açmıştı sorduğum soruyu unuttum ama kırıcı yada eleştirel bir yorum değildi Beyza birden çemkirmeye başladı bana aman neler neler şok olmuştum bu kız tam bir çirkef daha sonra beni engellemişti 😂 neyse merak edip YouTubedan bakayım dedim ilk oğluma hamile kaldı büyüttü ikinci oldu en son hamile olduğunu başla bir platform da gördüm Burak gerçekten iyi bir insan böyle biri olmasa ne iyi bir eş ne iyi bir baba olurdu gerçekten helal olsun çok takdir ediyorum 👏🏻
aleksandralarossa idilirem tanımıyodum burda görünce baktım. Zaten eleştirenlere ters cevaplar vermiş hep. Çok da kibar biri değil belli