sevcih Benim sütüm akşam saatlerinden sonra azalıyor gece uyumaya geçerken nerdeyse hiç kalmıyor, ben de sabah çok olduğu için sağıp akşam veriyorum, bu durumu yaşayan var mı bi zararı olur mu
yigitinannesig sevcih vücut yorulduğu için akşama doğru süt üretimi de azalıyor normal diye biliyorum
kibritci_kiz sevcih aynı sorunu yaşıyorum bununla ilgili post açıcaktım hatta. Ben de burda bekleyeyim. Bir de sağım yapmıyorum akşama kadar yetsin süt diye. Ama sütü arttırmak için de memeyi boşaltmak gerekiyormuş. Sağım yapınca da gün içinde uyumazsam bu sefer meme dolmuyo ve bebeğime yetmiyo. Ne yapıcağımı şaşırdım
Rabia_38_01 sevcih yaşadım bu durumu tek çözüm bol şu içmek bol dinlenmek ve iyi bir beslenme çözüm bu bide duş da tavsiye ederim duş alınca sür iniyor resmen Süt yapıcı şeyler bol tüket kuru meyveler kuruyemiş tahin havuç bisküvi rezene tavsiye ederim
Meteninanneesi sevcih benimde sabaha kadar bişi kalmıyo emzik gibi kullandığı için sabaha kadar emiyo
sedeffy Akşama doğru benimde sütüm azalıyor fark ediyorum ama sabah sütü sabah akşam sütü akşam verilmeli diye biliyorum
sedadzcn Gün içinde bol su için ve öğlen saatlerinde bebeğiniz uyuduğunda imkanınız varsa 1 saat bile olsa uyuyup dinlenmeye çalışın bende aynı sorunu yaşıyorum günde 3-4 litre su içtiğim zaman akşam daha fazla süt akışı oluyor. Akşam emzirmeden önce sıcak uygulama ve masajla süt akışını arttırmaya çalışabilirsiniz.
sevcih Rabia_38_01 her şeyi yiyorum süt yapıcı damla aldım mom latte kullanıyorum ama aynı, iyice strese sokuyo bu durum sonra yine azalıyor kısır döngü.