esenakdagyonat Arkadaşlar merhaba birevim eminevim vs bu tür yerlerden ev alıp memnun olan var mı şartları neler anlatır mısınız lütfen?
sekerszkahve esenakdagyonat bir evim değilde biz Fuzul eve yazıldık 10 yıl ödemeli her ay belli bi para ödüyoruz belli sayıda gruplar var bizim olduğumuz grupta her ay çekilişe katılıyoruz şansa bişey henüz çıkmadı tabi🤦🏻♀️ beş yıl sonunda çıkmazsa kurasız bi şekilde biz evi buluyoruz onlar gelip ödemeyi yapıp evi alıyorlar
yorgunargindarginmomy sekerszkahve 10 ay ödemeli degilmiydi o post sahibi değilim ama bizde araştırıyoruz gözüme çarptı.
Lalexx sekerszkahve aylık ne kadar ödeme yapıyorsunuz canım tam olarak nasıl oluyo bilgi verebilirmisiniz
sekerszkahve yorgunargindarginmomy kurasızda öyle oluyor bildiğim kadarıyla fakat aylık olursa ödemeleri bayağı yüksek oluyor bizimkisi 10 yıl ödemeli ve kuralı ayrıca her yıl katlanıyor ödememiz
yorgunargindarginmomy sekerszkahve eşim dün attı bana öyle programlar her grupta 25 kişi vardı sanırım odmeelr 10 ay gibiydi ve ödemesi aşağı yukarı 60.000 civarıydi tam bir bilgim yok benimde .
sekerszkahve Lalexx bizimkisi aylık 30.000 ödemeli 240 kişilik gruptayız her ayın sonunda noter huzurunda çekiliş yapılıyor kime çıkarsa artık orası şans ilk ay çıkanda var yıllarca bekleyende 10 yıl ödeyecez her yıl ödeme artıyor bdk garantili
havvvaa bestmaam23 ben çok nasipliydim ya Allaha şükür çok uzun süre bekleyenlerden var 1.5 sene oldu bi 1 milyona 90 bin cekilis bedeli verdik ödemeye 16 binle başladık ortaktik iki kişi odemeyelr 6 ayda bi yükseliyordu ödeme benim yazildimtan 1 Ay bile dolmadan adım çıktı kurada tabi bi kaç ay parayı almak için yine bekledik büyük mebla olduğu icin
sekerszkahve yorgunargindarginmomy bu şekilde oluyor evet bende arkadaşımdan böyle duymuştum onlarda her ay 70.000 ödüyorlardı ama grupları kaç kişilikti onu bilmiyorum fakat ben paramı haziranda çekecem demişti bana kura sistemi yoktu onlarınkinde bizimkinde kura var bide ne kadarlık meblaya yazıldığınızda önemli bizim grup yüksek parada yüksek haliyle
Gulendamybsn Bddk ya teminat ödemesi yapan evim firmalarını seçmeniz çok önemli bunu araştırın hoş ödeyemeyenler kapanıo paralarda boşa gidiyo, emim evimden alan var mesela ama bddk destekli evim firmalarına bakıp yazılın.
Gulendamybsn cakebabe evet eminevim ödedi diye biliyorum ben alacak olsam şahsi fikrim ilk görüşmem eminevim olurdu galiba yinede teminat kısmını net araştırıp öyle girin gerçi ödemeyenler kapatıldı