ogretmenanne2024 Kızlar bebeğim 6 buçuk aylık 5 buçuk kilo doktor endokrine yönlendirdi daha önce giden var mı sirec nasıl ilerliyor bir faydası oluyor mu
busrakeremserra ogretmenanne2024 merhabalar kızınızın şu an kilo durumu nasıl ninenin bebeğimde çok zayıf iştahsız 5 aylık 5600 kilo
ogretmenanne2024 oglumunannesiyim_- merhaba götürdüm boyu iyi sadece kilosu düşük dediler şimdi de 9 aylık oldu 6 buçuk kilo ama dogum kilosu 2500 olduğu için kilo alımı da iyi diyolar
ogretmenanne2024 Aysess38 merhaba çok sık girmiyorum kusura bakmayın yeni gördüm benim bebeğimde 11 aylık 7 kilo hâlâ malesef 7. Aydan beri neredeyse durdu kilo alımı. Boyu uzun olduğu için raporlu mamada yazmiyorlar
Aysess38 Ay almıyor 2yaş olacak 8kilo .. aslında yiyor ama az yiyor tuvalete sık çıkıyor başka rahatsızlığı yok elhamdülillah genetik mi anlamadım .. ben minyonum galiba bana çekmiş🙁
Busra14Barlas Aysess38 tahinli muhallebi denediniz mi acaba benim oğlumda almıyordu kilo onun sayesinde aldı azda yese çok faydası oluyor tahin çocukların kemik gelişimi için çok faydali
cnngkdmr Busra14Barlas tahinli muhallebi nasıl yapıyorsunuz benim bebeğim de 15 aylık 8.5 kg kilo almıyor hiç boyu da çok kısa 73 cm
ogretmenanne2024 busrakeremserra merhaba kızım şu an 19 aylık 9 buçuk kilo malesef ne yaptıysak hep zayıf ilerledi şu an takipli olduğumuz doktor yok . Çünkü gelişimi akranları ile aynı olduğu için doktorlar genetik olabilir dedi