Beybiiii Kızlar oğlum 1 aylık bebelac gold 1 numara mama kullanıyor ama bi paketi kulandık ölü balık gibi kokuyor oğlum içti ishal oldu mamayı Değiştirmelimiyim bunu yaşıyan var mı
Meri-Mel Beybiiii Ayyy bize hiç iyi gelmedi hep kustu herkese her mama olmuyor bence değişmelisiniz dediğiniz gibi ise 🤔 Kullanıp çok memnun olan da var kokusu çoğunun aynı gibi
Masalbebee Beybiiii mamalar hep öyle kokuyor balık yağı var içinde hepsinin bende ilk kullandığımda bozukmu acaba çok kötü kokuyor bu çocuk nasıl içiyor diye şaşırmıştım bazı mamalarda kabız yapıyor canım normal bebelac dene önce 4 hafta içinde bitirilmeli bu arada biliyorsunuzdur belki ama yinede yaziyim
Evaninanasi Beybiiii biz 19 ay kullandık. Fermente usülü hazırlanan mama olduğu için biraz koku normal ama yoğun bir kokusu varsa yanlış saklama koşullarında saklandığı için paket kapalı olsa dahi bozulmuş olabilir. Serin, kuru ve kapalı bir yerde durmalı.
Beybiiii Meri-Mel aslında severek içiyor ama son paket âğır kokuyordu tadına baktım miğdem bulandı kustum o mamayı atıp yenisini şipariş ettim çok az bi balık kokusu yine var Oğluma tek yarıyan mama bu gaz ve kabızlığı için
eozlem Beybiiii hemen şikayet yazısı yazın sitesine. Kolisini de atmayın ambalaj no istiyorlar. Aynısı başımıza geldi. Bize bir kod verdiler kod ile beraber bozuk ürünü kargoladık. Onlar da bize 2 tane 800gr mama yolladılar ☺️