linatella Kızlar merhaba reglm 1 hafta gecikti idrar testi yaptım sanırım pozitif çıktı yarın sağlık ocağında kan tahlili yaptırsam aynı gün çıkıyor mu sonuç ve yanılma payı var mı?
[silindi] linatella Barkod alın. Öğleden sonra sağlık ocağı laboratuvar sonuçları sitesinden bakabilirsiniz. Ben bütün sonuçlarıma öyle bakıyorum.
yorgunargindarginmomy Kan testinde yanlış çıkacağını dusunmuyorum lanoratuvar hatası olmadığı sürece. Genellikle aynı gün çıkar. Hayırlı olsun🌷
hilalasenasc Ben sabah verdim öğleden sonra çıkmıştı e nabızdan takip ettim iki üç güne çıkar diyorlar ama aynı gün çıkıyor
sevcan12 linatella sabahtan veriyorsunuz bir sonraki gün çıkıyor sağlık ocağında. Hastanede verirseniz 2 saat sonra çıkıyor
asrinhatasi linatella normalde sağlık ocağı ertesi güne çıkıyor ama gebelik olunca o gün özellikle mesai bitmeden sonuçlara bakıp beni hemşire aramıştı.
cennetkusum16 linatella özelde yarım saat 45 dakika sonra alıyorsun. Sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor. Eğer sağlık ocağında kan verirken doktorun verdiği barkodun resmini çekersen o seri numarayla halk sağlığı merkezinin sayfasından birkaç saate kendin bakıp öğrenebilirsin…