Usnac1995 Serpil09 Çok özür dilerim ama bunları beğenenlerin olmasına çok şaşkınım 🫢 Tabi zevk meselesi ama çok demode bunlar
Serpil09 NatashaRomanoff onn sadece kiyari leopar ilk bunu beğendim diğeri sonradan çıktı ona yoneldim bende
yasmiiina ikisinin de bir çocuk için ağır olduğunu düşünüyorum ama tercih yapmak gerekirse kot diğerine göre daha iyi
NatashaRomanoff Serpil09 yani bana yoğun geldi bakış açısıyla alakalı olabilir ama dediğim gibi, başka seçeneğinizde yoksa 2. Diyorum. Bayrama da var ayrıca başka seçeneklerde bakın isterseniz buradan yine fikir alın.
Serpil09 NatashaRomanoff ben de 2.cok beğendim bnde öyle bişey istiyodum ama karrsz kaldım alıp kaldırmak niyetim 11nde falan kargoya verilecekmiş zaten
NatashaRomanoff Serpil09 neden o kadar geç verecek kargoya çok uzun değil mi? Sayfa güvenilir mi emin olun millette ar kalmadı sorun yaşamayında 🙏🏻
Serpil09 lucifermorningstar fikrinize saygı duyuyorum ama o kadarda abartılacak kadr kadınsı değil bence ya siz kiziniza kot ceket etek hiç giydiriyor musunuz
Usnac1995 Serpil09 Evet suriyeliler böyle giyiniyor 🥲🥲 Bakın yeğenim için ekran görüntüsü almıştım onu atayım size. Böyle şeyler daha güzel duruyo
lucifermorningstar Serpil09 Kızıma bu şekilde allı pullu ceket veya böyle abartılı etek asla giydirmem hele leopar imkansız. Bu kıyafetler bir çocuk için çok fazla ayrıca demode.