cansu2600 gizem1101 Nerdeyse 40ı çıkınca bıraktım çünkü kundaktan hiç hoslanmadi ne zaman sarsam ağladı kollarını cikartmak için uykusundan uyandırdı bende serbest bıraktım şuan 4 aylık
idilirem gizem1101 benim kızım hiçbir zaman kundak istemedi rahat uyur diye aldım birkaç ürün elimi çıkartmaya başardı öyle olunca da bırakayım özgür olsun öğrensin dedim ve öylede devam etti şartta değil yani büyüyor bir şekilde ☺️
defnesmom3 gizem1101 ben hiç kundak yapmadım çünkü rahatsız bir durum bence bir da kalça cikikligi sorunu olmasın diye yapmadım zaten elleri ile kendini uyandıran bir bebek değildi
yeni_anne__ aryabebek473_ benım bebegim 1 haftalık resmen ellerine aşık bir kızz😅 ellerini sürekli ağzına götürüp yüzünü kapatıyor kundak yapsam ağlıyor ama uyuyor bir şekilde sürekli o uyurken kontrol ediyorum agźına götürmüş mü diye 🤦♂️
aryabebek473_ yeni_anne__ öylede olmaz ki canım sürekli bak bak aklın hep onda kalacak ben ilk günden yaptım hep hiç elini çıkarmadı uyanmaya yakın açıyordu şimdi dönmeye başladı mecburen yapmıyorum:) ellerini hareket ettirinxe korkmuyorsa ıyıdır bizimki korkuyordu
babyilkay 6 aylık olduk hala bırakmadım oğlum uykudayken bile yüzünü kaşıyor emziğini çıkartıyor kendisini uyandırıyor ee haliyle mecbur kundak yapıyorum öyle uykuya daha rahat dalıyor ama bırakmam lazım artık 🤦🏼♀️
idilirem babyilkay çok geç kalmışsınız çocuk bırakın kendini uyurkende keşfetsin uyansın tekrar uyutun zamanla alışacak ee uyurken dönecek yüz üstüde dönebilir kafasını çevirmeyi öğrenecek ayaklarıyla uyurken dönücek bunlar gelişimin bir parçası ve siz bunların olmasına izin vermiyorsunuz . Tavsiyem kundağı çöpe atmanız olacak.
gizem1101 cansu2600 bizimde kırkımız çıktı havalar soğuk diye şimdi bırakmak istemiyorum 2 aylık olsun öyle bırakırım inşAllah benim bebişte hiç sevmiyor hep ağlıyor sardığımda
cansu2600 gizem1101 Evet şuan baya soğuk havalar oğlum Ekim’de doğdu bir tık daha iyiydi. Sarıp sarmalanmayla ilgili bı problem var bunlarda ilk zamanlar dışarı cikaricagimda ortalık ayağa kalkardı şapka takicam sarıcam diye ama şimdi dışarı çıktığını anlıyor sarindigi zaman susuyor ama nolursa olsun o kollar disarda kalacak 😁
yeni_anne__ aryabebek473_ yok canım ne korkması asıl elleriyle temas etmese ağlıyor bizimki 😅 ellerini hisedınce anca öyle uyuyor 🤣
aryabebek473_ Kızlar kundak cidden faydalı bnm görümcem hiç yapmadı kızı hep korkmuş elleri hareket ederken hep uyanmış geceleri bide bebek kendini güvende hissediyor daha dinç oluyor eskiler biliyor bu işi
mucizeolsuun Yarım kundak yapıyordum zaten ne zaman hareketlenmeye başladı istemiyordu o zaman bırakmıştım