ozge2510 Erkek çocuk annesiyim ve tükeniyorum bazen bu sendromu nezaman bitecek gadanızı alıyım 😀😀😀 inatçılık ıssırma tükürme vurma herşeyi ben bilirim ben yaparım havaları aslada yerinde durmuyor 🫠😬
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ozge2510 4 yaşta aynı bacım 😑 Söz dinlememe, tükürme, yapma denilen şeyi inadına yapma.. 😒
Melekce ozge2510 bende burdayım çıldırıyorum birde 1 yaşında kardeşi var sürekli kardeşine satasiyor 🤦 3 yaşına girdi bambaşka bir çocuk oldu resmen ya
mervekb ozge2510 geçen hafta 2 yaş oldu ve huyu suyu çok değişti. Gün boyu ağlamalar, inatlaşmalar, enerji patlamaları … Şimdiden eşimle beni bitirdigini düşünüyoruz 😭 Biz kızımızda hiperaktiflik olduğunu düşünüyoruz artık.
safiyecanan Melekce ayy 3 yaşamasına bir ay var ama yıldım vurma huyu başladı asla dedigimi yapmıyor inat bildiğini yapıyor vuruyor bazen nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum
ozge2510 mervekb hayır bence öyle düşünmeyin . Eğer olduğu yerde sayıyorsa kalkmıyorsa bir problem vardır gün içinde benim oğlum çok nadir oturur … Ne yazıkkı ben kabul ettim enerjileri çok atamıyorlar 😀😆 kuduruyorlarrr