fairytaleofthestars Oğlum 3 yaşında ve dibimden ayrılmıyor. Bu durumu yaşayan anne var mı? Bensiz oyun oynamaz, bensiz bi odada durmaz . Her şey benle
Merveeofs fairytaleofthestars kızım 30 aylık şu an öyle dibimden ayrılmaz asla heer seyi benimle… Hatta bugün lavaboya girince kıyamet kopardı nasıl kostugum yanına bilmiyorum niye ağlıyorsun diyor babası o da diyor ki çünkü annem tuvalete gidince ben onu çok özlüyorum 🥹🥹🥹😌
gulyabani fairytaleofthestars 2 buçuk yaşında son haftalarda başladı eskiden kendi takılırdı baya. Çok can sıkıcı bi durum🫠
fairytaleofthestars Merveeofs evet benimki de hep aynı şeyi söylüyor okulunca gidince seni çok özledim çok üzüldüm, babamla dışarı çıkmak istemiyorum seni özlüyorum acsba güvenli bağ kuramadık mı çocuğumla onun kaygısındayım
Merveeofs fairytaleofthestars ben biraz tek büyümesine bağlıyorum yani ben gurbetteyim kimsem yok eşim erken saatte gider işten dönünce de yorgun arginlik falan pek ilgilenmez yani açıkçası olduğumuz yerde oyun grupları vs de yok mecbur çocuğum sadece beni görüyor benimle oynuyor sürekli ondan dolayı da bana aşırı bağlanmış şekilde.. yani ben buna yoruyorum aslında
fairytaleofthestars gulyabani dimi 🫠hem kısıtlayıcı oluyor hem de nerde yanlış yaptım diye sorguluyorum..acaba benimle yanlış bir tutumumdan mı kaynaklı