ErtugrulAnnesii Kızlar 9 aylık olacağız 3. Aydan beri belirtileri yaşıyor oğlum ama gözüken bi diş yok hala🤦🏻♀️ Var mı geç çıkaran bebiş anneleri? 😣
deletedmom173 ErtugrulAnnesii bir tanıdığım var oda 8 aylık hala çıkarmamış çok sorun etme kendine canım çıkar hayırlısından inşalalh
Zuzu ErtugrulAnnesii belli bi aya kadar hiç diş çıkarmaması normal canım.Her bebek birbirinden farklı,dr kontrolüne gittiğinizde bu konudan bahsedersen zaten seni rahatlatır.Yani çok kafana takma,bi başladı mı hepsi arka arkaya gelir 😊
[silindi] ErtugrulAnnesii benim yiğenimde öyle olmuştu 3.aydan itibaren dişleri kaşınmaya salya akıtmaya başlamış ama 9.ayda çıkmış dişi. Şimdi benimde 4.5 aylık kızım var 4 tane görünen diş var kabarmış ama doktoru 6.ayda çıkar diyor. Şu an acayip huysuz hep ağlıyor umarım çabucak çıkar da kurtulur.
deletedmom1101 ErtugrulAnnesii oğlum 5 aylık çıkarttı ama ben 1.5 yaşında çıkartmışım aslında geç çıkartması daha iyi diş doktoru öyle söylemişti daha sağlıklı oluyormuş dişler 🙏
ErtugrulAnnesii Zuzu teşekkür ederim canım, evet gidince soracağım bu ay gitmedik aklımda kaldı 🤦🏻♀️☺️ Çok sağol🎈🧡
ErtugrulAnnesii [bilinmeyen] 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Kısmet canım. Valla o kadar belirtisini yaşıyor ki erken cıkarır bu felan diyorduk hatta ama yok trolledi bizi🤣
dalincik ErtugrulAnnesii bebegim 10 ay 15 gunluk daha yeni cikariyoruz disimizi 1 haftadir geceleri cok uyaniodu agliodu meger disdenmis.kucucuk gordum disini sivri elime batti.hergun bakiyorum uzamis mi die 🤣
ErtugrulAnnesii dalincik ayy ben de bi ucundan görsem her dakika bakarım heralde🤗 maşallah kuzucuğa, az sıkıntısız çıkarır kurtulur inşallah🧡🎈
Gzd ErtugrulAnnesii diş genetikmiş canım senin eşinin nasıl ne zaman çıktıysa bebeğininde öyle olurmuş doktorumuz söylemişti