beril12345 4 aylık ikizlerim var, 4 numara molfixs bez kullanıyorum. Her gün sırtlarına kadar çiş taşırıyorlar. Taşırmamaları için ne yapabilirim ? Bu arada farklı marka bez kullandım, yine aynı.
tugba825_ beril12345 kaç kilolar ki benim kızım 8 buçuk aylık 4 numara Molfix kullaniyo 7.900 kilo hiç sızdırma yaşamadım sizin beziniz büyük geliyo olabilir mi
ikikedibirbebek beril12345 molfix mavi paketten kullanıyorsanız sarı paket olan pure soft yada premium deneyin 14 ay olacak bi sorun yaşamadım sarı paket olan diğer 2 modele görede esnek
beril12345 hhilaal kızım 6,5 oğlum 8,5 kilo. 3 numara bezde de aynısı oldu. Bezin küçük geldiğini zannetmiyorum
emosss__ beril12345 çok uzun da kalmıyormuş başka marka deneyin emiş gücü iyi olan ben molfix ve bebem naturel kullanıyorum emiş güçleri çok iyi
Mrvmcmc Bebegim 7300 ve yaklasik 1.5 aydir 4 numara molfix kullaniyorum. Hic taşirma yasamadim. Hatta 1-2 haftaya 4+ beze gecmeyi dusunuyorum
hfzftm beril12345 biz de yaşadık ama biz şöyle çözdük bebeğin zıbınları dar geliyormuş alttan sıkınca sırtına taşıyormuş zıbınlarını değiştirince daha az taşmaya başladı 🌸
nzbgln beril12345 molfix berbat ya prima premium carei uykuda sleepy bio naturali gün içinde doğduğundan beri kullanıyorum geceleri bizimde çiş taşardı gece bir numara büyük bez ve pipi üstüne üçtane bebekler için vücut temizleme pamuğunu ikiye katlayıp koyuyorum sadece bu şekilde taşmıyor şuan 17 aylık ve tam 9 aydır bu sorunu yaşıyorum tek çarem bu oldu
50krsvertirreekk beril12345 8 aylık oğlum 11 kilo molfix oksijen teknolojisi yeni çıkan seri 5 numara kullanıyoruz çok memnunum ben hiç taşma olmadı kullandığım günden beri
yavrupotuncek beril12345 canım bezlerin çiş tasirmasi için geç degistiryo olman lazım çünkü en kötü bezde bile bez değiştirirsen sık sık çiş tasirmaz yenidoğan döneminde bide taşıyor sık sık degistiriyomusun
beril12345 yavrupotuncek mama ile beslendikleri için cıvık yapıyorlar. Sık değiştirsem de hemen çıkıveriyor sırtına. Kiloları 6,5 diğeri 8,5
yavrupotuncek beril12345 bide kilolari kaç dört numara büyük gibi dört aylık bebek için büyük bezlerde çiş tasirir