izge Kizlar yenidogan bebegime saglik ocaginin verdigi d vitaminini kullanacagim da nasil veriliyor kasikla alir mi 3 damlanin hepsini mi kasiga dokmeliyiz bir de baska marka onerileri var forumda tavsiyeniz var mi
kubra11111212 izge sağlık ocağınin verdiği d vitaminini kimse önermiyor bebeğe gaz yapıyor ocean gaz damlası genelde kullanılıyor doktora danışıp kullanın isterseniz
MayaliHamur izge ay hayır sakın kullanma.. gaz ve kabızlık yapıyor.. Ocean markasınınkini al içeriği en temiz olan d vitamini bir fıs yeterli… Doktorunuzada sorabilirsiniz tabi.. 220 tl gibi bir fiyatı var
Ctnplt kubra11111212 ben sağlık ocağının verdiği damlayı kullanıyorum çok şükür bir sorunumuz yok gaz zaten 6 aya kadar olan normal bir durum
kubra11111212 izge ocean kullanıyorum şimdi ama tam ne etki ediyor bilmiyorum benim kızda daha 54 günlük çünkü tam herşeyin anlamıyorum
izge MayaliHamur aldim ocean bu da mi 3 damla verilecek 10 gunluk bebege damlayi dudagina degdirmek yeterli mi
kubra11111212 izge kutunun içinde hem fısfıs aparatı var hemde damla ama fısfıs daha rahat tek fıs yapıyorsun çocuğun ağzına yetiyor birde sabahları ver uykuya etkisi oluyormus