Birdunyabircennetannesi Bağırmayan anneler kitabını almayı düşündüm ama yorumlarını beğenmedim Böyle nasıl davranmam gerektiğini anlatan Kızmak yerine ne yapmam gerektiğini anlatan Bir kitap önerir misiniz
ekimkizi_ Birdunyabircennetannesi saniye bencik kangal akademisyen anne sınır var sinir yok kitabını aldım ama henüz yeni başladım okudukça güncellerim🤭
MomOfBalYanak Birdunyabircennetannesi Merhaba, pedagoji kitapları olarak bunları tavsiye ederim. Neredeyse hepsini okudum ve birkaçı dışında çok faydalı içerikleri olduğunu düşünüyorum 🌸
05012025 Birdunyabircennetannesi Ebubekir ertem cok güzel kitaplar paylaşıyor anne ve babalar için bakabilirsiniz
Birdunyabircennetannesi udb Nasıl oyun oynamam gerektiğini anlatıyor mu? Yani içeriği ne nasıl bir kitap
udb Birdunyabircennetannesi Yaşanan sorunlar için nasıl oyunlar oynanabilir onu anlatıyor, mesele saldırgan davranıışlarda veya ayrılan ebeveynlerin çocukları ile,, daha çok problemli konular üzerine
Birdunyabircennetannesi MomOfBalYanak Bağırmayan anneler kitabı nasıl peki? Yorumlarına baktım beğenmeyen kişiler olmuş Almayı düşünüyordum onu
MomOfBalYanak Birdunyabircennetannesi Onun yerine, “Hal Edward Runkel - Bağırmayan Anne Baba Olmak” kitabını öneririm 🌸