asli08 Kızlar üç gün havuc verdim smdi patates hasladim ilk gün cay kaşığı ya daha fazla yemek istiyor sevdi bebeğim 3 gün patates devam mı etsem yarın başka bisey mi versem sizler nasıl ilerlediniz
myavocado asli08 3 gün devam edin, alerji olup olmadığını test etmek açısından üç gün üst üste aynı gıdayı vermek önemli
D_deniz asli08 havuç 🥕 ok ya patatesi havuçla beraber ver. Sonra buna 3gun sonra kabak da ekle. Yani ok olanları devre dışı bırakma ekleyerek git. Gündüz yoğurt verebilirsin. Muz ve yoğurt pek denenmez. Yoğurdu sade tavsiye ederim. Muzu ise aşırı kaçırmamak gerek
Deletedmom_206 asli08 Ben ne kadar istiyorsa o kadar verdim. 1 çay bardağını geçmediği sürece kısmadım🤗
asli08 myavocado tmm cnm ylmazz benim bebeğim yakın zaman da bağırsak enfeksiyonu geçirdi ondan da tedirginim ben o yüzden 3 gün vermek istiyorum az az
ylmazz Ben özellikle çay kaşığı yemek kaşığı olayına uymadım çünkü bebeğim daha fazla istiyordu bende ona ayak uydurdum ve hiç sorun yaşamadım
asli08 D_deniz mesela yarın havuc patates karıştırıp mi veriyim yofurt daha denemedim patates den sonra yoğurt vericem 3 gun
D_deniz asli08 tabii eğer havuç 3gun denedi iseniz artık 4.5.ve6. günde havuçla patates verebilirsiniz. 7.8.9. günde ise havuç patates ve yoğurt