nayirnolamaz06 Youtubeden hızlı,kolay,anlaşılır şekilde tavsiye edebileceğiniz bir kanal var mı?Diyanetin kuran kurs evleri var çocuklarımın okul saatine uymuyor netten çalışıp öğreneyim diyorum yapabilirmiyim,öğrenebilirmiyim ki
bisenakillisinzaten nayirnolamaz06 diyanet TV bin kuran ogreniyorum videoları var YouTube da bı bakın isterseniz guzel öğretiyor. Bide oynatma listesi yaptıkları için karmaşık değil sırayla öğretiyor
sarppp nayirnolamaz06 kuran öğrenin tabi ama kurana geçmeden önce çok pratik yapın olabildiğince Elif ba nın üzerinde çok durun sonra kurana geçin ki kafanız karışmadan okuyun zamanla olucak hepsi harfleri öğrendiğiniz gibi hemen tecvide geçmeyin çok karıştırırsınız kuranı yarısına kadar tecvidsiz okuyun ki pratik yapın harfleri karıştırmamak için diyorum yarısından sonra yavaş yavaş tecvide başlayın merak etmeyin günaha girmezsiniz öğrenmek amaçlı bunu yapıcaksınız biz kursta öyle yapıyorduk en son harfler pekişince tecvide geçtik 🥰 kanal olarak ta kuran öğreniyorum kerem Önder diye yazın çok faydası dokunur diye düşünüyorum ki bne tecvidi ordan öğrenmiştim
yaz1 nayirnolamaz06 Ben Elif cüzü öğretmeyi, Kur’an-ı Kerim öğretmeyi çok seviyorum bunu meslek olarakta yaptım. Ama diyametin kursları var dediniz etrafınızda sabahtan öğlene kadar oluyor aslında. Yüz yüze eğitim alarak öğrenmenizi daha çok tavsiye ederim daha etkili ve daha çabuk öğrenirsiniz 🌷
Meri-Mel nayirnolamaz06 Diyanet TV de var bildiğim kadarıyla,birebir öğrenecek birileri olsa tabi ehli olacak daha kolay olurdu.