Minikyavrumbenim https://hizliresim.com/dbbh5m4 Şüpheli ilişkiden 7 gün geçti merakımdan erken gebelik testi yaptım sonuç bu olabilir mi adetime bir hafta var bu durumu yaşayan var mı kan testi vermeliyim erken mi kafamda deli sorular bu kadar erken belli olur mu
momikaa Minikyavrumbenim 🫣 kan testi ver emin ol derim bende erken test yaparak silik çizgiyle öğrenmiştim. Kaç dakika içinde belli oldu sonuç
momikaa Minikyavrumbenim yani hamilelik var gibi ama kan testi ile daha doğru sonuç alırsın hakkında hayırlısı olsun 🤭
Halimeea Minikyavrumbenim daha cok erken nasıl cizgi çıktı hakkınızda hayırlısı olsun .en iyisi Kan tahlili verip sonucunu ögrenmek.
Minikyavrumbenim Halimeea bende çok şaşkınım anlam veremedim hep diikkat ettik 1 kes şüpheli ilişki oldu merakımdan test yaptım bu şekilde çıktı
twobabymom_ Bende adetime birkaç gün kala sabredemeyip erken gebelik testi yaptım benimki de böyleydi kesin emin olmak için isterseniz kan verin veyahut da doktora gidin derim ben iğneden korktuğum için doktoru seçmiştim 😀
bahardg Minikyavrumbenim bende bunda öğrenmiştim ah ah anılar 😂bebeğim daha bir yaşında neyse var gibi canım ve reglne daha 1 hafta var diyorsun ben 5 gün önce yaptığımda böyle çıkmıştı