LaraCroft Merhaba, Çok az kullanılmıştır, bebeğim klozet adaptörüne alışmıştı. Sesi pili bittiği için çalışmıyor, ama yeni pil takılır ise çalışacaktır diye düşünüyorum her herhangi bir problemi yoktu çünkü
Winnithepooh LaraCroft size tavsiyem gard. Dan bunu gönderince desi agirligindan dolayı fiyatiniz çokça kesilecek ben yurutecte ve pusette bu hatayı yaptım bedavaya satmisim gbi oldu site kazandı arada naçizane siteden satarsaniz fiyatı ona göre yukseltin derim 😊
LaraCroft Winnithepooh merhaba çok teşekkür ederim öncelikle ilginiz için🥰 Mazur görün ama tam olarak anlayamadım, Eğer gardropsan satarsam kesinti mi olur demek istiyorsunuz?
Winnithepooh LaraCroft şimdi bu ürün büyük boy ölçüsü en boy uzunluk olarak ondan desi ağırlığı geçer misal site oyuncakta 1 desi diyor sizin ürün diyelim 10 desi aradaki 9 dersinin bedeli sizin satış fiyatiniz 250 TL den kesiliyor ve elinize 150 kalacak misal büyük urunlerde elden teslim veya karşı ödemeli daha iyi sizin açınızdan ben yaşadım mağduriyet siz yasamayin yoksa çok uygun satiyorsunuz daha da paranızı kesmesin gardrops dolapta öyle artık siteler hem alandan hem satandan kesiyor Geçen gün dolapta ürün aldım hatalı gelmiş iademi satıcı onayladı ve para eksik yattı sebebi iadede bulundugum için alıcı bedeli verdiğim paranın hepsini geri vermiyor sanki keyfimden iadede bulunuyorum 🥴
LaraCroft Winnithepooh Ay hiç bilmiyordum bunları gerçekten çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı🙏🏼❤️ O zaman sanırım en mantıklısı eldrn teslim🤷🏻♀️