hilaliko Kızlar böyle kızarık egzama gibi doktora sorduk dönüş bekliyoruz şehir dışında olduğumdan kendi doktorumuza gidemedik başına gelen var mı
ozlemozkan hilaliko benim kızımında 1 hafta 10 gündür böyle yaa ailemin evindeyim dönünce bende doktora götürücem ama sizinkine doktor ne diyecek bende merak ettim çünkü benziyor kızımın yüzü de böyle
1annekuzusu hilaliko bnim bebeğim de böyleydi travazol krem ve sudocrem sürdüm çok iyi geldi opmekten ve silikon uçtan mantar gibi olmuştu şükür gecti
annesirin hilaliko Egzama bu. Alerji yapıyor anne sütüyle besleniyorsa yediğiniz bir şey. Mama ile besleniyorsa mama ya da herhangi bir şey. Deterjan, bebek yağı gibi. Uykuda huzursuzluk, bitmeyen gaz sancısı, mukuslu kaka ya da kakada kan var mı?
egemir2024 hilaliko 1 aylık bebeğimin gövdesinde çıktı daha sonra sırta kollara ve alına artı ya isilik ya alerji denildi bize yediklerine dikkat et ılık suyla sık duş aldır ve bebek losyonu sür denildi bugün biraz daha iyi gibi ama iyileşmiyor
mineksu hilaliko Anne sütünden kaynaklanıyor.Hatta eskiler sütün yaramış derlermiş.Benim kızımda ilk 3 ay böyleydi.Bebeklik egzaması.Doktorumuz çok normal hiç endişelenme geçecek dedi ve öyle de oldu.Acil bir durum yok yani.Ben mustela intense kremini kullanmıştım 2 günde geçirdi.
Sevnurr hilaliko Sizin ki egzama gibi duruyor doktorunuza danışın muhtemelen diyet verir size. Mustela stelatophia çok iyi geliyordu bize gün de 4 5 kez sürüyorduk ve günlük banyo yaptırıyordum cildinin nemli kalması gerekli çünkü. Kuru kaldıkça kaşıntı da yapar bebek huzursuz olur
hilaliko ozlemozkan 1annekuzusu egemir2024 etkafa mineksu Sevnurr Kızlar cevaplar için teşekkür ederim bebem hiç durmadı giremedim. Doktorumuz dönüş taptı tahriş gibi duruyor dedi hipokorot diye bir krem verdi günde 2 kere süreyim diye hemen söndürdü o kızarıklığı evime dönünde detaylı göstereceğim