busrasr vallahi bu çok zor bir durum uyku eğitimlerini de ben mantıksız buluyorum eminim bir yerden sonra bozulma oluyordur çünkü bebeklerim bir günü bir gününü tutmuyor. Ben 11 aylığa kadar çok sorun yaşadım hele bazı dönemler atak dönemi midir nedir artık bilmiyorum hiç uyumadığı zamanlar oluyordu özellikle 7.,8. ay hiç uyumadı. 9 aylık olduğunda artık yavaş yavaş uykusu düzene girip oturduğu gece daha uzun süre uyumaya başladı. 10.ayda da odasını ayırdım. Şimdi gece en fazla bir ya da iki kere kalkıyor. Yani yavaş yavaş zaten düzene giriyor ne uyku eğitimi ne de bir eğitim verilmesine gerek var. Ben geçici çözümler olarak görüyorum böyle şeyleri. Memede uyuyor benim bebeğim ama tam olarak meme değil emziriyorum, tam bakıyorum dalıyor memeden alıyorum bazen tekrar istiyor geri veriyorum. Sonra yine aynı şekilde dalmaya başladığını anlayınca memeden alıyorum. Asla kucağımda tutmadan direk besige koyuyorum. Doğduğundan beri böyle. Diş, uyumama dönemleri hariç bir sorun yaşamadım. Memeden kesince de ne yaparım o zaman karar veririm canım🫶