gzmbzgyk Allah yardımcınız olsun bebeklerde atak döneminde olabiliyor. Ayakta emsirin pılates topunuz varda onda hafif zıplayarak emzirin loş yerlerde emzirin sessiz olsun ortam givi şeylere dikkat edin pes etmeyin benim kızım doğunca üç gün meme alması meme reddi yaptı bende çok emzirmek istiyordum çok uğraştım beş aya kadar oldu bazen iyi oluyordu bazen de asla almıyordu zorla veriyordum asla pes etmedim birde yatış pozisyonunuzu değiştirin benim kızım mesela uzanarak veriyordum o sürede aştık biz reddi uzanarak verince ağlamıyordu. Benim kızım baya zordu bu yönden ama pes etmedim şuan 21 aylık ve tam meme düşkünü saatlerce emiyor gece gündüz artık bıkkınlık oldu bende bu bagımlılıgı diyebilirim. Şunu da eklemek istiyorum eğer çok emzirmek istiyorsanız mücadele edin emzirin aksi durum varsa uğraşmayın inanki ben şimdi basen diyorum mama verseydim keşke birde benim kızım zayıf yapısı öyle anne ababya benziyor her gören niye zayıf niye zayıf dediği için baya kötü etkileniyordum birde ilk beş ay hem meme reddi vardı hemde hem zayıf diye insanlar sürekli sütün yok mu bebek zayıf artı kayınvalidemin yaptıkları baya kötü bir süreçti benim için hatırlamak dahi istemiyorum mama da verebilirsiniz çok yıpranmak istemiyorsanız