Gamzeemre kolge güvenilir mi ? Ne kadarlık alışveriş yapmam gerekiyor ve ödemeye geçince fiyat artıyor mu?
irinasofia Bende temuyle ilgili konu acıcaktım eşim bi şeyler almış baya uyguna geldi ürünler sağlamda diyor bende bakıyorum alısveriş yapanlar bi yazsın ya memnun musunuz kıyafette falan
Deletedmom_215 irinasofia kıyafetleri ile ilgili bir yerde en kötü malzemenin kullanıldığını ve kanser gibi çok ciddi rahatsızlıklar yapabileceğini okumuştum. Ben özellikle oğlum için %100 Pamuk ürünler almaya özen gösteriyorum. Bu yüzden o tarz yerlerde kıyafet alınmamalı bence.
cokbilmismom irinasofia ben çok güzel bebek kıyafetleri aldım kumaslarida çok güzeldi hatta post açmıştım görsel atıp sizi etiketliyim oraya
ceylan34 açıklamalarını okumadan bjrsey almayın görseller yanıltıcı oluyor direk o ürün gelecek hissine kapılmayın bazıları minyatür, oyuncak, poster şeklinde geliyor ki bunlar açıklamada belirtiliyor okumadan almayın sadece 🫶😊
pantenkelebek yagmurkokusu_ istediğiniz ürünler mi geldi acaba kaç günde geldi ve limit ne kadar vergi ne kadar ödediniz bende almak istiyorum kızıma elbiseler var çok güzeller içim gidiyor hepsine de birde kıyafet aldıysanız bedenleri tam mi geldi nasıl alınmalı çok soru sordum kusura bakmayın lütfen alacaksan bu sorulardan emin olmam lazım yoksa para çöpe gidecek
pantenkelebek yagmurkokusu_ birde size resim atıcam bu ne demek bilmiyorum uygulamaya girince çark geliyor 2bin garantili diye geliyorda 3urun seç diyor o sıra başka şeylerde geliyor 2700 tl oluyor orasi seçiyorum ödeme yap diyor kart numarası soruyor onu anladım
pantenkelebek pantenkelebek istediğiniz ürünler mi geldi acaba kaç günde geldi ve limit ne kadar vergi ne kadar ödediniz bende almak istiyorum kızıma elbiseler var çok güzeller içim gidiyor hepsine de birde kıyafet aldıysanız bedenleri tam mi geldi nasıl alınmalı çok soru sordum kusura bakmayın pinar61
serendipity16 pinar61 kıyafet aldınız mı bebek için ? Uyguna şeyler var ama mallarından emin olamıyorum
pinar61 serendipity16 aldım bazıları yazlık bazıları kışlık yani memnunm giydirdim kızıma isimli çantalar aldım Türkiye bin basar diyebilirim.Toka vs
Mnli serendipity16 açıklamalarında yazıyor mallarının ne olduğu ama ben bebeğime almam mesala normalde %100 pamuk organik pamuk almaya çalışıyorum temuda genelde polyester oluyor zaten o yüzden o kadar uygun fiyatları ama ben mesela çok fazla kostüm tarzı şey aldım onlar zaten normalde de polyester olduğu için sorun olmadı bir de çocuk doğum günü malzemeleri burda olmayan süsler vardı çok güzel geldiler
pinar61 pantenkelebek ,1095 ₺ lik alabilirsnz ürün en fazla 600 küsur de vergi geldi.1750 oldu aldım bugün mesela Kıyafet yurt dışı ürünü olduklari için bayan yada erkek giyimde tam beden alıp büyük vs almayın çocuk da bı yaş büyük vs aldım ama ya altı büyük geldi ya üstü birinden biri tutmuyor yani tamamı geldi güzel şekilde sorun yaşamadım.Hatta iade de yapabilirsiniz eğer beğenmezseniz.en fazla 2 ürün.
pinar61 pinar61 ayrıca burda 1000 küsur olan Spor ayakkabıyi 600 e aldım ben ayakkabılarda güzel size görsel ekliyim
masterchefiniz pinar61 şu ücretsiz alışveriş ücretsiz yazıyor hep göz boyama. İndirim kuponu veriyor 100 tl 75 tl