Acemimommm Kızlar ağız kokusuna çözüm bulan var mı? Sırf bu yüzden eşimle uzaklaştığım oluyor, soğumasın diye uzaklaşıyorum. Doğal yöntemlerle falan çözüm bulan var mı aranızda. Diş fırçalıyorum ama yinede kokuyor.
minimina Acemimommm muhtemelen mideden geliyordur koku, önlenemeyen ağız kokularına mide sebep oluyor diye okumuştum
rabiaeso Acemimommm dişlerinizi düzenli fırçalayın Yağ çekme yapın bilhassa hindistan cevizi yağı ile Dil temizleyici kullanın asıl koku dışı fircaladiktan sonra dilde kalan bakteriler sebebiyle oluyor çünkü
Theodora Acemimommm belki kokmuyordur da size oyle geliyordur. Esiniz soyledi mi bunu size durduk yere de uzaklasmayin.
sek_kahve Acemimommm çürük vardır yoksa niye koksun ağzınız. Çürük yoksa da midede sorun vardır. Doğal çözümlerle düzelecek şey değil, önce temeline inmek lazım
sariniz13 Acemimommm diş taşı oluşmuş olaabilir temizletirseniz farkı görürsünüz seneler önce aynı problemi yaşıyordum temizlettirdikten sonra düzeldi
Balyanak_19 Acemimommm dişinizde çürük olabilir o koku yapar bence bir diş doktoruna görünün . Eğer çürük varda arkadaşlar be kadar öneri yazda da boş fayda etmez