gunesseden Kızlar merhabalar , bebeğim 3 aylık. Menenjit aşısını yaptırmayı düşünüyorum. Aranızda yaptıran var mı? Varsa bebeğinizde ciddi yan etkiler gözüktü mü ? Kafam çok karıştı
maygirl gunesseden hemen hemen herkes yaptiriyor aşıları en fazla ateş yapar buda olacak diye bisey yok.kafaniz karişmasın onemli bu aşılar emin olun.rahatlikla yaptirabilirsiniz
serapdk gunesseden beni korkuttular 3. Ay da ağladım yaptırmadım. 5. Ayda koşa koşa gidip yaptırdım. 7. Ayda da 2. Doz oldu son dozumuz 14. Ay tavsiye ediyorum. Rota da yaptırın. Hiç bişi olmadı ateşi bile çıkmadı. Bacak ağrısı oldu. Huysuzlandı. Calpol verdim geçti.
sedadvc gunesseden hem 3. Ay hem 5. Ay menenjit ve rota virüsü aynı anda yaptırdım. Hiçbir şey olmadı. Sadece ilk gün ateş yaptı. İkinci gün düzeldi.
havvakosar gunesseden Rota ve menenjiti aynı anda yaptırdım hic bisey olmadı sadece biraz huzursuzluk oldu benim kızım normaldede huysuz zaten 😂😂😂
[silindi] gunesseden 2 hafta önce iki menenjit aşısını da yaptırdım birer birer bacaktan yaptılar. Aşının akşamına ateşi en fazla 37.3 oldu daha fazla yükselmedi 2 gün huysuzluk yaşadı ama abartılacak kadar değildi. İki aşıya 5400 TL civarı bir ödeme yaptım.
hndathn gunesseden nımenrıx te birşey olmadı bexsero ilk dozda birşey olmadı ama 2.doz beterdı. Tüm müdahalelerıme rağmen atesı hep yüksektı ertesı gün ateşle beraberınde kusma başladı acıle yatırdılar serum larla 5 saatte ancak düşürdüler atesını. 3.gunde ateş vardı ama inatçı değil çok yüksek değildi gayet iyi durumdaydı
cennetkusum16 gunesseden hepsini yaptırdık hicbisey olmadı 1 gün huysuzluk oldu ve uyku yaptı o kadar.. Sadece sana tavsiyem aşıların arasına 4 er gün koyarak yaptır bize sağlık ocağındaki hemşire söyledi. Öyle olunca ne ateş ne başka bişey olmadı. Aynı anda yapıldığında ağır gelip ateş yapabiliyor
nurella24 ayında nimerix bexero ve rotarix i aynı anda yaptık huzursuzluk dışında bi sıkıntı olmadı şimdi 5. ayına giricez yine yaptıracağız üçünü aynı anda en son üçüne 7500 tl ödedik zam gelmiştir muhtemelen
gunesseden Cevaplarınız için tesekkur ederim, bizim aşı çizelgemiz. 3. Ayda B tipi bexseronun ilk dozu, 7. Ayda ise A tipi nimenrix veya menveo. Bu sekilde mi oluyor genelde? Önce b tipi sonra A tipi mi yapılıyor? Çizelge Görseli:
mamabear_ gunesseden yaptırdım hepsini. Hiç sorun olmadı. Çok az ateşi yükseldi 38’den yukarı çıkmadı