GmzDeniz Arkadaşlar merhaba , Bebeğim 4 aylık geceleri sürekli uyuyor fakat gündüzleri hep uyanık bu sebepten sürekli emiyor ve bi süre sonra aç kalıyor bu aylarda mama ek gıda püre tarzı şeyler yediren var mı ? Bilgi verirseniz sevinirim 😊
Esra79 GmzDeniz canım ben hero babynin muzlu sütlü pirinçli maması var onu alıp yedirmiştim hem tok tutuyor hemde sevdi deneyebilirsin bence
Deletedmom114 GmzDeniz 4 aylık bebek için sadece formül mama verebilirsin canım 🤷🏻♀️ sindirimi bağırsakları henüz hazır değil ek gıda için ayrıca verebileceğin ek gıda miktari kâse kâse olmayacağı için bebeğini doyurmayacak boş yere midesini yorma derim 🤦🏻♀️
Ikrazumra19 GmzDeniz sadece formul mama vermen ek gidaya baslasan bile bir tatli kasigindan fazla birsey veremiyceksin oda ne kadar doyurucu olcabilir ki hem suan sindirim sistemi hazir degil ek gidaya ilerde bagirsak problemleri yasabilir
GmzDeniz Esra79 cevapladığın için teşekkür ederim herkes farklı söylüyor bazıları formül mama verin diyor bazıları da senin gibi bende karmakarışık oldum 😊
GmzDeniz Deletedmom114 Deletedmom114 cevapladığın için teşekkür ederin . Formül mama veriyorum fakat içmiyor hiçbir türlü bende aç diye çok üzülüyorum aslında günde 9 10 kere çiş yapıyor son haftalar da günde bi kere kaka yapmaya başladı kilosu 7.200 ama ben nedense aç diye düşünüyorum herşeyi emmeye çalışıyor
GmzDeniz Ikrazumra19 cevapladığın için teşekkür ederin . Formül mama veriyorum fakat içmiyor hiçbir türlü bende aç diye çok üzülüyorum
Deletedmom114 GmzDeniz Herşeyi emmeye çalışması çok normal canım çünkü emme refleksi var ve onu kullanmayı çok seviyor herşeyi ağzı ile tanıyor 9 10 defa çişli bez alıyorsun altından ve kilosu iyi gayet normal canım herşeyi
Ikrazumra19 GmzDeniz anladim canim valla zor o zaman yavastan yogurt filan ver bari icmiyorsa yapcak birsey yok ama formul mamayi muhallebilere filan katabilirsin aslinda
GmzDeniz eslem123 yada doyuyor ben aç diye hissediyorum çünkü karşısında bişey yendiğinde ağlıyor yada çok dikkatli izleyip ağzını oynatıyor ve herşeyi ağzına götürüyo birinin kucağına gitse saldırıp meme sanıyor
eslem123 GmzDeniz beş ki de 3ay 23 günlük aynen. Öyle yapıyor ama mama veriyorum içmiyor galiba keşfediyorlar