The_paues Merhaba kızlar.dün oğluma menenjit aşısı yaptırdık.bexsero ve nimenrix 2si beraber.dün ateşi çıktı bugün yine devam etti şurup verdim oğlumun havale geçmişi olduğu için korkumdan pimpirikli davranıyorum.sizde ateş oldu mu ve kaç gün sürdü?
feyzanuur The_paues bexeronun etkisi 2 gün sürüyor malesef. inatçı bi ateş çıkarıyo. benim oğlum da normalde hiçbi aşıda ateş çıkarmadı ama bexeroda hep 38-39ları gördük. calpol-duş-kompress döngüsüyle atlattık
The_paues kirmizibalikbeachte ilk dozda sadece bexsero olmuştu onda çıkmamıştı ateşi bunda çıktı sizde de öyle mi oldu
The_paues roseandbaby ilk dozda sadece bexsero olmuştu onda çıkmamıştı ateşi bunda çıktı sizde de öyle mi oldu
The_paues feyzanuur evet daha önce bizde de huzursuzluk oldu ama ateş olmamıştı.ama menenjitin 2.si ateş yaptı pedifen verdiğim halde tamamen düşmüyordu.şimdi düştü inşallah tekrar çıkmaz.sizde de 2.doz mu yapmıştı ateş
feyzanuur The_paues ilk doz nimenrix+bexeroydu onda ateş oldu, ikinci doz tek bexero yine aynı şekilde ateş yaptı. ama bu hafta nimenrixi tek olduk hiç etkilemedi
rowantree Bizim aşıyı yapan hemşiremiz eğer üç günden fazla süren bir ateş olursa mutlaka hastaneye gidin dedi. Bizim ilk dozda biraz çıkmıştı, üzerini soyduk. Odayı havalandırdık, bi de yarım doz Calpol verdim öyle düşmüştü ama ikinci dozda sıkıntı olmadı.