252504 Kınudan çok bağımsız olucak ama Kızlar beyazlar için hangi deterjanı kullanıyorsunuz kullanıp memnun kaldığınızı yazarmısınız
Storymoon 252504 ariel kullanıyordum sindi omo aldım deneyecegim beyazlarda sarı leke oluyor yaa koltuk altında onlar geçmiyor omo aldım bakalım o nasıl olcak
Cihangirsmom_ 252504 bütün deterjanları denedim nerdeyse ama en sonunda çamaşır sodası kullanmaya başladım bembeyaz çıkıyor çamaşırlar şimdi
sek_kahve 252504 şu sıralar peros kullanıyorum, deterjanı koyduğum kutuya bir paket çamaşır sodası katıp karıştırdım. Öyle kullanıyorum
rana0234 ABC,Omo,Bingo,Alo,Yumos Sıvı Deterjan,Peros,kullandım camasirlarda herhangi bir fark göremedim.😏Beyazları sadece beyaz çamaşırlar olarak atın araya renkli,desenli,gri vs koymayın!
252504 İnanın bende sadece beyazları atıyorum ama aynı bir kaç kişi beyaz sabun at dedi içine birde iyi bir deterjan almam lazım
rana0234 252504 beyaz sabunu ön işlem olarak çamaşırlara surebilirsin bence makinaya koyma zarar verebilir !
aylaa26 252504 ben persil sıvı deterjam kullanıyorum makinayada bir ölçek toz beyaz sabun ve çamasır sodası atıyorum kar gibi bembeyaz oluyır