Denizd Arkadaşlar benim bebeğim gazlı bir bebek ben kimyon tüketiyorum bebeğe kaynatıp veriyorum her gün bir çay kaşığı veriyorum bir sakınca var mı?
Mom0870 Denizd bana doktorum bebeğe kimyon rezene vs verme dedi ben kendim yiyorum ve rezene içiyorum. Benim bebeğim de çok gazlı. Henüz çözüm bulamadım 🤦🏻♀️
Bahar1425 Denizd ne yaparsan yap geçmiyor canım. 3. Ayı beklemen gerek benim bebeğim kolikti 3. Aya girdik azaldı 4. Aydayız yok oldu gibi birşey ama ara ara geliyor ama ağlamaları kesildi müdahale ediyorum hemen çıkartıyor sabır sadece
Fatmatarm Denizd hergün verme o zaman arada ver yoksa vücudu tembelleşir ve alışır sürekli ister kendisininde yapması lazım
Fatmatarm Denizd Allahım şifa versin inşallah biran önce geçer ❣️masaj yap bebeğine karnını bastırmadan güzel bi şekilde sonra sırtına yap belki iyi gelir cnm
fanatikfenerli Benim bebeğim de çok gazlı Bi bebek kullanmadıgm yapmadığım şey kalmadı sadece birazcık fayda eden relactaz diye Bi damla oldu her emzirme den önce kullandım 2 şişe de faydasını gördüm biraz da olsa, pahalı biraz ama napalım.
Alpmehtap Metsil veriyorum en iyisi diye biliyorum çok şükür dolduğundan beri gaz yapıyor hem osturuyor
Mervefeoktay Ne yaparsan yap geçmeyecek ama maflor damla beni eahatlatmıştı baya 3/4 ay gaz olucak bende çok çektim gazdan
Denizd Mervefeoktay tuhaf ama bizi kimyon rahatlatıyor bende gaz damlası kullanıyorum pek fayda etmiyor gibi