Smilebaby_ Kızlar 4 u gubi adet oldum 14 ü gibi tmamen bitti temizlendim bugün pembe kanamam geldi peceteyi dolduracak kadar başka bir ağrım falan da yok spirlale korunuyorum,sizce nedendir hamile falan değilimdir dimi istemiyorum 🙁🙁
LinaElzem Smilebaby_ adetiniz biteli daha 1 hafta olmuş yumurtlama dönemindesiniz hamilelik felan değildir. Benimde bir ara yumurtlama döneminde birkaç gün kahverengi lekem gelmişti doktor normal bazen bu dönemde çatlarken lekelenme olabilir dedi. Yerleşme kanaması daha sonra olur.
uuuuuuu Smilebaby_ benimde bugün aynı şey başıma geldi 10 gün oldu adetim biteli bugun peceteye pembe akıntı geldi 2 saattir devam ediyor aynı zamanda yanma da var uygulamaya göre yarın yumurtlama günü gösteriyor inşallah hamile değilimdir diye dua ediyorum
sakinoll Smilebaby_ 14 ü gibi bittiniz. bittikten sonra ilkilişki ne zaman oldu? yerleşme kanaması döllenmeden 12-14 gün sonra olur 14 ünde ilişki yaşamış olsanız 8 gün geçmiş üzerinden. yani bence hormonel bir durum olabilir . kesin hamile değilsiniz diyemem ama zaten spiral varmış düşük bir ihtimal gibi.
gurbet_gelini12 Smilebaby_ bende de aynısı oluyor normal bende spirale korunuyorum ara ara bende de oluyor
elisa2705 Smilebaby_ Pembe akıntı yerleşme kanaması olarak biliniyor sizin bayada gelmiş yumurta çatlaması da olabilir bilemiyorum sizi korkutmak istemem tabi
gurbet_gelini12 elisa2705 spirale oluyor bazen bende de aynısı oluyor yerleşme kanaması değil tamamen spiralden kaynaklanıyor