mom97X Kızım 8 aylık ve en ufak sese uyanıyor. Mesela ufak bir parke sesine bile hemen uyanıyor. O uyuyunca yemek bile yapmaktan korkuyorum ses duyar da kalkar diye 🤦🏻♀️ Sizlerin bebekleri de öyle mi ? Var mı bir çözüm yolu ?
aselkussum mom97X 4 buçuk aylık doğdu doğalı sese duyarlı yani öyle alıştırmayla olmuyo TV sesinde yada arka planda muzik beyaz guruktu vs o şekilde uyuyo
yirmiikikasim23 mom97X yatak gicirtisina uyaniyor geceleri idare ediyorum da gunduz vantilator sesi aciyorum telefondan
birprens_birprenses mom97X 15 aylık oğlum var oda en ufak sesten uyandırdı kardeşi oldu o da 2 aylık şimdi onun ağlama seslerine falan alıştı artık ses duysa bile kalkmıyor ikisi uyurken evi temizleyip her işimi yapabiliyorum izlemesem bile televizyonu açık bırakıyorum ses olsun diye
birprens_birprenses mom97X bencede çünkü oğlumu ilk doğduğunda alistirmadim uyurken yürüyemiyordum bile o sese kalkıyordu şimdi çok şükür saatlerce uyuyor
Zerinelif mom97X benim bebeğim şuan 2ay 26 günlük o kadar hassas ki seslere çok şaşırıyorum bu kadar da olmaz diye saatlerce sallıyorum yemek iş hiçbir şey yok sabahtan akşama kadar sallıyorum gözleri kapalı ama sallamayı bırakınca ağlıyor hareket ediyor çok yoruldum
mom97X Zerinelif o aylar gaz sancıları da olduğu için çok kötü dönemler. Biz 8 aylığız bacaklarım ağrıyor sallamaktan
mom97X birprens_birprenses alıştırmak isterim ama uyanacak her seferinde uğraşcam filan o süreç de çok zor ya
dlk1410 mom97X İlk bebegim oyleydi. Şuan ikincisi garibim sessiz bir yer bulamadığı için mecbur uyuyor. İlki sağolsun evde bir davul çalmadığı kalıyor. Alıştı çocuk 🤣
mom97X dlk1410 yazık kabullenmiş napsın 😂 alıştırmak istiyorum ama her seferinde uğraşmak da yorucu, zor bir süreç yani. Bir de ben tekim akşama kadar, istesem de çok ses gürültü yapamam
surprizbebe mom97X 4 aylık. Aynı böyle. Ayak sesime bile dikkat ediyorum kapıları yavaşça kapatıyorum herşeyi yavaşça yapmaktan artık kaslarım kasıldı sıkmaktan kendimi. Sözde böyle büyütmeyecektim ama biz vermiyoruz kararı. Onlar veriyo
Zerinelif mom97X yediklerime o kadar dikkat ediyorum ki doktor Reflü den dedi ama uykusuzluk ne derece etkiliyor bilmiyorum Allah kolaylık versin hepimize 🤦
birprens_birprenses mom97X tabiki çok zor Allah yardımcınız olsun inşallah süreç istediğiniz gibi ilerler 🌺