ElmaliTurtamm Ya kızlar bi yardım edin bi fikir verin bana🤔siz bebeklere kaçıncı aylarda hangi menenjit aşılarını vurdurdunuz 3 4 doktora gittim hepsi ayrı bi aşı takvimi oluşturdu bana😟bebeğim şuan 10 aylık
Mom0870 ElmaliTurtamm bana 3. Ayda menenjit dediler ama yeğenim bir yaşından sonra yaptırdı. Tek doz yaptırdı o ama sanırım 6 aydan önce yapılan bebeklerde 3 dozda yapılıyormuş bi de salgın çokmuş 1 yaş altı bebeklerde o yüzden erken yaptır dedi doktorum. Her doktor Farklı konuşuyor valla insanın kafası karışıyor
Nureylul ElmaliTurtamm biz 3 .5 aylık 10 gün önce oldu ikinci dozu 4 hafta sonra aşı markası menengog yanlış hatırlamıyorsam
tugceilealin ElmaliTurtamm bende 3 5 ve 13. Aylarda olcak diye biliyorum bu ay bizimde ilk doz vurulcak
ElmaliTurtamm Misterious sağlık ocağındaki ebede bana aynısını söyledi bi doktorda tek doz olmaz dedi a ve b grubu aşılar varmış ikisininde olması gerekliymiş kafam okadar karışıkki bana bi doktorun dediği 10. Ay bexsero 13.ay nimenrix 14.ay tekrar bexsero
Misterious ElmaliTurtamm bana da ikisini de yaptırmalı söyledi sadece ikisi de 1 yaştan sonra birer doz uygulansa yeterli oluyormuş
ElmaliTurtamm tugceilealin 3le 5 te rota olmuştuk doktor ilk aylarda demişti 9. Ayda yapılıyo menenjit diye bende tek doz biliyodum keşke şimdiye kadar beklemeseydik
Banu_alper İlk 6 ay devletin yaptigi asilar var takvim yogun diye bizim doktorda 6. Aydan sonrasi icin onerdi cocuga zor olmasin dedi yada hic yaptirmayip 1 yastan sonra tek doz yapilabilirmis
tugceilealin ElmaliTurtamm bizim rota 2 ve 4 olarak.planlandi.uzulmeyin ya bir yasindan sonra yaptiran da cok olmus yine doktorunuzla gorusun de bir sknti olmaz allahin izniyle
ElmaliTurtamm Misterious ama doktorda diyoki 1 yaşından önceki bebeklerde bağışıklık daha zayıf olduğu için erken olması gerekiyomuş bence zaman geçirmeden onu başka bi doktora bi daha sor