gunes716_ 5aydr sezaryen doğum yaptım basurum ve kabızlık geçmiyor neden oluyo bu hiç bir zmn gecmiycek mı başına gelen var mı
kirazmevsimi_ gunes716_ magnesi kalsine birebir çözüm bu duruma. Doktora gidin muhakkak bir cözum bulur yoksa bu cekilcek gibi bir sey degil. Basur içinde krem felan verir.
ebrusafura gunes716_ benim yeni geçti hem basur hem kabızlık ayıptır söylemesi üzerine oturamiyordum kan geliyordu öyle patlıcan kürü ve kremle geçti 🥹🥹
Serrabusse kirazmevsimi_ merhaba bende yeni doğum yaptım kesinlikle kabız olmamam lazım dediğiniz magnezyum takviyesimi acaba tam ismi böylemi yani alayım bende
kirazmevsimi_ Serrabusse tam ismi magnesine kalsine toz bir ilaç. Hani dogumdan sonra gaz çıkaramayan anneler icin hastanede toz veriliyor ya o ilaç aslında dedigim.
lunalunuay ebrusafura geçmiş olsun peki anüsteki çıkıntı da geçti mi ? Benim çatlağım vardı iyileşti ama doktor çıkıntı geçmez diyor
arifebertu ebrusafura patlıcan kürünü nasıl yaptınız kaç gün uyguladiniz benimde var çok zor durumdayım mahvediyor beni
ebrusafura lunalunuay hepsi geçti elhamdülillah 3 ay neler çektim anlatamam size Rabbim şifa versin inşallah çok zor
Aycegul lunalunuay çıkıntı dediğiniz şey basur memesi sanırım 😢 o bende ilk gebeliğimden sonra kaldı bitane meme bi zararı yok ama sadece görsel açıdan işte rahatsız ederse onuda lazerle yakıyorlar bildiğim kadarıyla
lunalunuay ebrusafura Evet benim de çok zor oldu kremleri de kullandım ama geçmedi çıkıntı duruyor patlıcan kürü nedir acaba sizinki ondan mı geçti
ebrusafura lunalunuay bunu 5 gün denedim 10 tane patlıcan sapını 10 su bardağı kaynattim içine yarım limon sıkın günde sabah akşam aç karnına için bunu benim 3. Günde tamamiyle kanamam kesildi elhamdülillah hiç bişey kalmadı bıde bu suyu icerkene asitli şeyler yemeyin içmeyin özellikle domatesten uzak durun
bengo gunes716_ ben 2 ay çektim hala ara ara çekerim neler kullanmadım ki etki etsin diye acillik olduğumu bilirim. En ama en faydalısı her sabah aç karnına zeytinyağına limon damlatıp için inanılmaz iyi toparlıyor
ticktack Ahh ahh aynı sıkıntıyı çekiyorum 3 ay oldu benimde dogum yapali 20 günde bi kabız oluyorum kanama oluyor basur memesi 1 di 2 oldu krem kullaniyorum sönüyor ama sonra tekrar kabız oluyorum gene basliyor kabızlıgın onune nasıl gecicez