Hazom Hanımlar merhaba, misafirim gelecek. Daha önce kıymalı börek hiç denemedim. Yapmak istiyorum. Harcın içine ne koyuyorsunuz? Varsa çıtır çıtır bi tarif alayım lütfen 😍
50krsvertirreekk Hazom ben yufkaya un sıvıyağ ve sirke karıştırıp sürüyorum çıtır çıtır dökülüyor kıyma harcına da sadece kıyma soğan çok az karabiber tuz koyup kavuruyorum öyle koyuyorum soğanı rendeleyip suyunu sıkıp öyle koyuyorum
tubiiik_ Hazom börek sosuna bi cay bardagı süt bi adet yumurta yarım maden suyu yarım cay bardagı sıvı yağ koyuyorum tuzda ekliyorum karıstırıyorum yufkaya gezdirıyorum sonra soganla karavurdugım kıymayı ekliyorum sarıyorum gül börek veya parmak börek olarak hepsi bittikten sonra sosu ustune dokuyorum dolapta dinlendiriyorum sonra fırına atıyorum cıtır cıtır oluyor cokta lezzetli oluyor genelde geceden yaparım yarına pişirim sabah yaptıysam aksama pişiririm
uykusuzanne__ Hazom kıyma harcı soğan baharatlar güzelce kavur canım sosu içinde yağ bir kaşık un soda sirke bunları koyolar genelde
Hazom cLearQueen kıymayı soğanla kavurduk baharat kattım. Yufka içine ne sürmem gerek onu merak ettim çıtır olması için. Bir de kıymalı harcı doğru mu yapmışım 🥹❤️
cLearQueen Hazom sirke ve bi yemek kasigi un kat annem sut ve bi sise soda katar. Bol baharat koy harcına karabiber kirmizibiber… biz harca pirasa da koyariz cok yakisir
cLearQueen Hazom senden de kuzum afoyet olsun. Bak yufkalaei sardiktan sonra tepsiye bi sise soda dok yarim saat dinlendir oyle pişir off diyorum sana
Elifdemir1907 Kizlar benim için de sıfırdan hazır yufkayla yapılan kıymalı börek tarifi verirmisiniz 🙈🙈🙈 yapmayı bilmiyorum ben 🙈