defnes32 kanamanız yoksa ve bebek büyükse hareketlerinı takıp edın 10 sert hareketini hissediyorsanız sorun yoktur. Öyle darbelere 7 kat derının altında ustelık suyun içinde ha deyince birşey olmuyor. Ben oğluma hamile olduğumu bilmeden önce zıhınsel engelli bır öğrencim bana sarılmak ıcın geldıgınde benı merdivenlerden ıttı 2 kat merdivenden yuvarlandım dengemı kaybedıp. Allah’tan asagıdan 2 erkek öğretmen yukarı çıkıyordu da benı yakaladı ustelık hamile olduğumu bilmediğim ıcın doktora falanda gitmedim 10 gün sonra oğluma 3 haftalık hamıle olduğumu öğrendim. Kızıma 5 aylık hamileyken ıcınde bulunduğum taksiye benım olduğum kapıya araba çarptı o an karnımda kızım olduğunu unutup yanındaki o zamanlar 7 yasında olan oğlumu korudum iç güdüsel olarak kapı ıcerı gırdıgı ıcın sol boşluğuma vurdu kapının kolu hızlıca. Ayaklarımla sabah kontrole gıttıgım hastaneye ambulansla sedyeyle gerı geldım. 5 saat musahadede tutuldum çünkü iç kanama gecırmıstım ve kanamaya baglı olarak kızımın plasentası ayrılmıştı o sabah çok mutlu haberlerle çıktım herşey yoluna girmişti ama malesef kazayla yıne geldım. 5 saat sonunda doktorum ettıgı 2 muayene sonucu bebegınde benımde sağlıklı olduğumu ama 3 4 gün kadar her gün yinede gelmemı bebegı kontrol edeceğini soyledı gittim elhamdülillah Rabb’im yıne korudu evladım kızıma hıcbırsey olmadı sadece benim basım şişmıstı oğlumunda o an ona birşey olmasın diye ona sarılayım derken kolunu çok fazla çekmişim 2 hafta kolum dıye ağladı ama çok şükür onda da filmler herşey temiz çıktı dındı arası sonra.