NeclaLeylaCeydaOhnealaneala cLearQueen Ay ben renk ayırımı yapamam… Hepsi birbirinden güzelll. Eskiden olsa en sevdiğim 🟠🟣derdim😂
Dondurmalikahve cLearQueen En sevdiğim 💜 en sevmediğim hardal sarısı Ama kiyafetlerde tercih ettiklerim kahverengi bej krem toprak tonları ve mor
OptimusPrime cLearQueen Bütün renkleri seviyorum ama çingene pembesinden hiç bir alanda hoşlanmıyorum😂 En sevdiğimm ama ennnn sevdiğim renk turuncu🧡
cLearQueen NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kahveyi ne kadar seviyosam kahverengini o kadar sevmiyorum ya 😄 lacivert de sevmem 😃
suhedaaaaa NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Ya ben mor ve turuncuyu aslımda birbirine çoook yakıştırıyorum ama kullanım alanları bulamıyorum. Uçuk kaçık bir tarza sahip olsaydım korkmadan kullanırdım
cLearQueen Dondurmalikahve bana hic yakismayan renkler o tonlar 😄 ama yakısanda tarz duruyo bebisleri de giydiriyolar o tonlarda
ada00 cLearQueen koyu renkler severim en sevmediğim renk turuncu,sarı, fıstık yeşili, pembenin hiç bir tonunu sevmiyorum neon renkleri de asla sevmem
OptimusPrime cLearQueen Neon pembe çok hoş ama çingene böyle ne pembe ne mor ne güzel ne çirkin ne açık ne koyu sevemiyorum😂
[silindi] cLearQueen aslında tonu güzel olunca her renk güzel oluyor babaanne hırkası kahvesi ben de sevmem ama kiremit tonları kahveler güzel mesela 😅 pastel yeşiller güzel fıstık yeşili böğ 😂