ata7676 Emziriyorum lohusa halim bitince hemen regl oldum döngüm ilk üç ay düzenli iken şuan adetim bir kaç gün gecikti kan verdim ama Sizce bu durum normal mi?
Sevnurr ata7676 İlk bir yıl düzensizlik veya regl olamama normal kabul ediliyor. Gebelik durumu olmadığını düşünüyorsanız endişelenmeyin bence
Minigim38 ata7676 ben lohusaligim bittikten hemen sonra adet oldum emziriyordum 1 sene hiç olmadım normalmis
5manolya1 ata7676 ben doğumdan sonra 7 ay adet olmadım . Ondan sonra 3 ay düzenli oldum . Bu ay 10 gün gecikti. Test yaptım negatif çıktı. Kan verdim o da negatif çıktı. 11. Gün regl oldum . Hemen gittim spiral taktırdım 😃 korkudan
ata7676 Anladım canlar teşekkür ederim 🌷 bende çok ağrım var az önce kan verdim negatif ama adet sökücü yazdircm kadın doğuma 🥺
birazquality ata7676 emzirirken adet söktürücü kullanılıyor mu? Benim de bugün olmam gerekiyordıu olmadım yani bi belirtim de yok stres oldum. Gebelik gibi bi durum da yok ama insan da korkmadan edemiyor ya offf kadın olmak ne zor
birazquality ata7676 negatif çıktıysa olursun en yakın zamanda ya stresten gecikiyordur belki bana da sinir basıyor bir an önce olsak da rahatlasak