sevgimm35 ebrusafura alpmila Gaz damlası kullanmıyorum. Gazını çıkarıyor kakasını da yapıyor anlamadım ilk bebeğim tecrübeli değilim ağlamaktan uykusuzluktan hali kalmadı ve benimde sabrım kalmadı gazını tam çıkarmıyor mu yada başka bir yerimi ağrıyor sancısımı var bilmiyorum kafamda kurup duruyorum
05012025 sevgimm35 bi kovaya ılık su koyup içine karnı girecek şekilde tutun yada direk banyo küvetşnde müslin beze sararak yapın sıcak su rahatlatır ama hala rahatlamıyorsa bi sıkıntısı vardır belki
alpmila sevgimm35 o çıkardığı gaz 10 da 1 i diyebilirim nu yuzden gaz damlası kullanın mutlaka rahatlayacaktır nurse harveys tavsiye ederim
sevgimm35 05012025 Denicem, teşekkür ederim bir hafta önce srv den hastanede yattı bir hafta pazar günü taburcu oldu bir haftadır evde ama dün öğlenden beri şimdiye kadar toplasam 1-1:30 saat uymuştur parça parça
VahsiKelebek_ Gaz damlası ve gaz masajı yapın. Gaz çıkardığına bakmayın bebekler coook gazlı. İki video var bebek yağıyla yapın atayım size Dakikadan sonrasını izleyebilirsiniz 1.20 dk dan sonrasi