Nefnanmom Egzama hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi? Kafamda yaralar çıkıyor kaşıyınca kanıyor, her gün düzenli duş alırım, bugün suratımda da belirdi dokununca pütürlü kızarık ve dokununca canım yanıyor
serendipity16 Nefnanmom evet çıkar ben de öyle oldu 2020 senesinde çıktı ve hala var ellerimde eşimde de sonradan çıktı onun saçında var mesela çok kaşınır saçı yara halinde değilde böyle kepek gibi oluyor aynı şekilde babamda da daha sonradan çıktı hepsi stres sıkıntıdan dolayı çıkabiliyor
Eymencvk Nefnanmom merhaba benim 15/16 yaşlarda başlamıştı doktor bana gebelerin kullandıgı çatlak önleyici su bazlı bi krem vermişti her sabah yüzümü onla yıkıyordum sundahi değdirme diyorsu ondan sonra geçti birsaha cıkmadı hala yüzüm hassas sıcak suyla banyonyaptıgımda beliriyor kızarıyor kabarıyor nemli tutun yüzünüzü ve sıcak sudan koruyun madecassol sürüyorum egzama dahil yüzümde cıkan ne varsa geçiriyor
Zeytin-gozz1 Nefnanmom ayy o çok kötü. 5 yıldır çekiyorum evet sonradan çıkar ve ömür boyu devam eder (gittigim her doktor asla gecici olmadigini söylüyor) bazi ilaçlar yatıştırıcıdir geçici bir süre sonra tekrar devam eder. Bende atak dönemleri oluyor, kasintidan uyuyamıyorum bile. 5 yildir ellerimdeydi simdide ayağımda da oluşmaya başladı 😕
cLearQueen Nefnanmom esim turlu sampuan sabun kullandi cozumu yok. Bi doktor beslenmeyle alakalı dedi baharatlı aci ve paketli gida yiyince coşuyo
Nefnanmom Zeytin-gozz1 valla Trendyolda var ordan bakıp orjinalini bulabilirsiniz, ben hiç oralardan almadım, İstanbul’da yıldırım da bulabilirsiniz Bayrampaşa da
sek_kahve Nefnanmom evet elbette hayatın herhangi bir döneminde çıkabilir. Benim 15 yaşında başladı. Eşim 30 yaşında yeni başladı onda da.
Zeytin-gozz1 sek_kahve peki bitti mi sizde nerenizde var . 5 yıldır ellerimde var 1 aydır da ayağıma sıçrama yapti🤦♀️
sek_kahve Zeytin-gozz1 benim yüzümde, saç diplerimde var. Ama bitmiyor büyüdü yani bugüne kadar. Bacaklarım da çok kaşınıyordu, egzamalı ciltlere iyi gelen bioderma atoderm kullanmaya başladım o iyi geldi
sek_kahve Zeytin-gozz1 evet, yüzünüze de kullanabilirsiniz. Bebeklere de yetişkinlere de uygundur. Aile boyu kullanmaya başladık, memnun kalınca bitmeden birkaç şişe aldım