Minikalbim bebeğim 8aylık ve gece gündüz hala uyku düzeni müthiş. akşam 11de yatar sabah 8de uyanır yemek yer 11.30kalkar kahvaltısını yaptırırım 1de geri yatar 15.00te kalkar 17.00 19.00arası tekrar uyur sonrasıda gece uykusu işte. ben su 8ayda bebeğimi anlamak için canla basla cebelleştim hiçbirseyi zorla yaptırmadım uyumak istemedimi kaldırdım ağladımı sebebine kafa yordum onu rahatlatmak için herseyi yaptım oda bi huzursuzlugu olmadığı sürece hep uyudu. gazımı vardı çözdüm kabızmı oldu hallettim iki damla çişle bilr yatırmadım nem sıcaklık soğukluk her zaman dikkat ettim günlük dusunu asla soguk sıcak demedim aksatmadım, yagmur camur demedim hava alsın dedim hergün 1saat dışarı cıkardım dogdugu günden beri, off huysuz deyip kendi haline bırakmadım of demedim nedenlerine o an onu huzursuz edecek seylere yogunlastım hep oyle evreler olduki belki tas olsa catlardı büyük sabırla yaptım herseyini. onun rahatı huzuru için maddi manevi herseyi yaptım. 8aylık daha bi kez ateslendiğini bilmem 37üzerini görmedik hiç katıla katıla agladıgını bilmem karsılıklı olarak birbirimizi anladık galiba. yaptıklarımı inan sayfalarca yazsam az kalır. ah annelik.. onun canı sagolsunda