Niloyaametee Ne denediysem kayıyor sıkı bağlıyorum ,siyah ince çorap takıyorum, topuzum küçük, bone büyük . Çok uzun yıllardır kapalıyım ama bir türlü çözüm bulamadım fikri olan var mı?
defnesmom3 Niloyaametee o sorun bende de vardı deli oluyodum kayıyor saçım çıkıyor fln diye araştırdım buldum hala da ordan alır kullanırım kaymiyor asla trendyolda
1annekuzusu Niloyaametee ben bonenin üstüne siyah tül çorap takıyorum arkadan bağlıyorum ön kısmi asla kaymiyor
-SweetPanda- Niloyaametee Tavsiye verebileceğim teeeek şey: Sufle kullann, aşşırı rahat ve biri çekiştirmediği sürece kaymıyor🌸
Aysegulucar Ben bone kullanmıyorum aşırı baş ağrısı yapıyor sıkınca gevşek bırakınca kayıyor bandana hem rahat hemde kayma yapmıyor
Aysegulucar Niloyaametee herhangi bir toka takı satan yerden bulabilirsin internetten hiç almadım ama orada da vardır muhtemelen
Alparslanmom__ Kızlar ben boneli takıyorum ve bandana takarmış gibi siyah ince çorabı bağlıyorum hiç kaymıyor
defnesmom3 Niloyaametee trendyolda nanak diye bir marka var bone satiyo her renkten var ben bayıldım ve onu kullanıyorum bulamazsanız link atabilirim