cemmo2905 Kızlar Migreni olupta hacamat yaptıran var mı aranızda, alanında uzman doktor arayışındayım. Deneyimlerinizi paylaşacağınızı umuyorum🙏 İstanbul.
iremaydmr cemmo2905 bugün oldum hacamat ama yapan kadın sülükte yaptırmamı istedi ramazanda tekrar yapıcaz
cemmo2905 iremaydmr Çok geçmiş olsun ❤️🩹 migren için mi hacamat oldunuz nasıl geçti işlem? Seansla mı yapılıyor? Anlatır mısınız
05012025 iremaydmr emziriyormusunuz bilmiyorum ama emzirirken sülük yaptırılmaz sülüğün salgıladığı bi madde bebeğe alerji yapabilir illada yaptırcam diyorsanız yaptırmadan önce sülüğün beklediği sudan bebeğinizin herhangi bi yerine biraz sürüp bekleyin herhangi bi reaksiyon göstermezse yaptırın .
iremaydmr cemmo2905 sağol cnm 3 seans oluyormuş eve migren için usuline göre yapıyor yalan kişi sadece kafaya değil 3 kupa sırtıma 2 kupa kulak arkama bir kupa boynuma yaptı ay sonuda süşül tedavisiyle bitiriyoruz
cemmo2905 iremaydmr Doktoru tavsiye eder misin, korkağım da biraz😄 Ama yaptırmak zorundayım geçen sene düşünüyordum yaptırmayı cesaret edemedim sonra bebeğim oldu kaldı öyle
iremaydmr cemmo2905 bugün 2.yi oldum cnm ramazanda adet olacağım zaman da 3.seansı süşükle bitiricez. 0 (542) 737 15 39