Eylul301023 Bugün 1,5 yaşındaki bebegimizle kara gittik üstü falan kalındı ensesi hep sıcacıktı ama yanakları açıkta kaldığı için soğuktu hasta olur mu? Atkı falan da sardım da yanaktan bir şey olur mu diye merak ettim.🤔
CuteBadesMama Eylul301023 olmaz kötü düşünmeyin hiç 😇 Bütün gün kar ❄️ paylaşımları görmekte beni çok heveslendirdi. Yağsa kesinlikle çıkarırdım kızımı. Seneye inşallah bir kar tatili yaparız :)
Eylul301023 hellobeybi yok onlar sıcacıktı body eşofman üstü mont atkı altında iki eşofman altı baya giydirdim usumedi hiç
benuykukadiniyimm Eylul301023 Daha dün 2 yaşında kızımı çıkardım. Aynı şekilde burnu yanakları kızardı. Hiçbişey olmadı çok şükür. Üstü kalındı atkı bere vardı. Korkmayın hiçbirşey olmazz☺️
Meri-Mel CuteBadesMama Yaaaa canım benim ya gel buyur biz misafir ederiz seve seve evimiz de geniş müsait alanımız var 2-3 gün karın tadını çıkarın hele benim köyümde kar çok bu bölgede azdı ama 😌
CuteBadesMama Meri-Mel fotoğrafa bakınca manzara çok güzel, dışarısı soğuk ama içerideki sıcaklıkta geçiyor. Öyle güzel. Teşekkür ederim ayrıca ❣️ Gönüller bir olsun 🥰🙏🏻
Meri-Mel CuteBadesMama Her zaman beklerim ,yolunuz duserse canım 🌸♥️🥰🌸 Gerçekten de dediğiniz gibi çok güzel manzara ve sıcaklık harika bir gündü biraz hastayız kızımla ıhlamur içmiştik♥️🥰
CuteBadesMama Meri-Mel denk gelirse vallahi yazarım 😅 Bende beklerim yolunuz düşerse her zaman 🥰 Geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız, hele minnoş hemen atlatsın. ❣️