Tatlican ElisaMom_ Var ama ünlü zengilerde. . Ben hiç fakir yaşlı adam ile manken gibi kız evlendiğini görmedim. Senin çevrende olursa ne olur benide düğüne çağr düğüne yoksa hayatta inanmam 😄😄
gg3848 ElisaMom_ ayy favori dizim apo otelde alkol bile satmıyor ama daldan dala😂 biraz abarttılar bence dün bir bugün iki hemen ışıla aşık oldu
ElisaMom_ Tatlican benim çevremde ne ararrrr amaaa,şu hayat devam ediyordaki dudağı büyük kız varya o yabancı ülkede yaşlı adamla evli😂 akıbeti ne şimdi bilmiyom🤣
Meri-Mel ElisaMom_ Ay çok uzun zamandır izlemiyorum ama arada kesit olarak denk geliyor kesfette ,yine apo çapkınlık perileri ile buluşmuş 🤣🙈
1prensesannesi__ ElisaMom_ bugün izleyemedim yaa youtubedan izlerin artık napiyim off nerakta ediyordum
ElisaMom_ 1prensesannesi__ valla şimdilik pek sarmadı bacım bakalım doğa herkesi yemeğe çağırdı yemekte ekşın olabilir😂
Tatlican ElisaMom_ Ahhh be tatlım yabancı ülkeye gitmek içindir o 😃Gerçi kızıda adamıda görmedim ama şimdi coğu genç para peşinde Bakın herkes demiyorum üzerini çizeyimde
papatya_18 ElisaMom_ dizinin başından beri bence pembe abartıyor😂 aponun ilgi göstermemesinden kime sarcağını şaşırıyor