Gokce1504 havale geçirdiğinden dolayı hasta etmemeye çalışacaksın dedi, mesela ben direk dolaptan soğuk yiyeceklerde veriyordum alışkındı ama onu da bıraktım boğazını mümkün olduğunca koruyacaksın evde toz bulundurmayacaksın vs bu şekilde konuştu gerçekten de faydasını gördüm. Hastalıkları ağır geçiyor günlerce düşmeyen dirençli yüksek ateş olunca hastane de günlerimizi geçirmek zorunda kalıyoruz. Oyun grubuna giderken 2 hafta gidiyor 2 hafta hasta oluyordu ve götürdüğüm yer okul gibi dönemlik sistemle çalışıyordu ödeme tek seferde yapılıyor yaktım bütün haklarını çocuğumun sağlığından önemli değil, yani hemde elit bi yer diye götürüyordum ama insanımız maalesef ki aşırı vurdum duymaz, ben en ufak burun akıntısında çocuğumu götürmezken hasta hasta kaç sefer çocuklarını getirdiler olan benim oğluma oldu derse maks 5 çocuk almasına rağmen bende mecburen aldım ordan götürmüyorum hele salgın dönmeleri parka vs de götürmüyorum dışarı çıkarıyorum yürüyüş yapıyoruz bahçemiz var zaten orda kendi parkı da var ve artık seçici insanlarla görüştürüyorum benim gibi hastalık konusunda hassas olup çocuğu hastayken ortamlara sokmayan anneleri kendime arkadaş olarak seçtim, yapacak bir şeyim yok benimde 😄