Alya94 Merhaba hanimlar, cocuklariniza ne zaman pismemis butun elma yedirdiniz? Ben hala bogazina kacar korkusuna veremedim 23 aylik kizim. Sert meyve sebzelere karsi bi korkum var. Merak ettim siz ne yapiyorsunuz
poyrazmom2604 Alya94 10 aylık veriyorum yiyo ağzına büyük geldiğinde kendisi çıkarıp atıyo ayva armut falan veriyorum ama tabi büyük insan gibi yemiyo
Mnli Alya94 18 aylık heralde bir yaşından beri falan veriyorum dilimliyorum elma dilim şeklinde hatta kabuklu dilimliyorum portakaldan alıştığı için kemirip kabuğu geri veriyor
beyzzsenturkk_ Alya94 1 yasından beri yiyor yani 6 aylıkkende veriyordum damaklarıyla eze eze çekiyordu dişi olmadığından parçalayamıyordu dişi çıkmaya yakın dişiyle kazımayı öğrendi şu an 2 yasında ısırıp yiyor
3kedili2bebekli Alya94 10 aylıktan beri dilimli veriyorum 4 er dişleri vardı ısırıp yiyorlar hala öyle 15 aylıklar verin artık ben hiç pisirmedim 15 gün cam rendeden geçirdim sonra küp doğrayıp hafif çatalla üstlerine bastırdım sonra dilim vermeye başladım şimdi yarım elmayı ısırarak yiyorlar
ZeydsMom Alya94 14 aylik dilimlerim veririm eline oyle kendisi isirir yer. Tabi arada buyuk isirir bogazina kacar hemen ogurur cikarir. Bazen de butun sekilde soyup elimde tutuyorum disleriyle kasiyarak yiyor oyle de seviyor
Kuzularinanasi Alya94 epeydir veriyorum yaa minik minik isirirki artik disleri var ztn sizinki.de cok buyuk .1 yasindan beri yiyor sanirim
aslananne27 Alya94 canım 23 aylık bu ayda yemeyecekse ne zaman yıyecek elmayı soy içini al ver eline o ayda ceviz veriyordum
Alya94 aslananne27 ya ben minik dilimleyip veriyorum ama butun elma hic vermedim cok korkuyorum ne bileyim. Deneyecegim soyup vereyim eline
aslananne27 Alya94 dılımle içini al soyup eline ver canım alışsın 23 aylık olmuş yesin artık rahatlıkla 😅 büyüdü 6 aylık Bebek degıl ki tüm dişleri çıkmıştır onun artık korkma önce kendını cesaretlendır
Kuzularinanasi Alya94 blw yaptik 2 kizimla da.acikcasi en bastan ezmeyi cignemeyi ogrendikleri icin sorun olmadi
rana0234 Alya94 31 aylık asla elmayı yemiyor çünkü ısırmaya üşengeç, çiğnemeye tembel bir evladım var🤦🏻♀️🤦🏻♀️