cokbilmismom belismomsss24 ayak basma yeri satılıyor trendyoldan aldım ben kendim taktım. Oturma yerinede e bebekten minder aldım
ahsenhll belismomsss24 prego lucca mama sandalyesi ayaklar 4 tekerlek katlanabilir ayaklık mevcut ve kademeli çift tepsi almayı düşünüyorum bende bu model hoşuma gitti sizde inceleyebilirsiniz hb de şuan indirimde
belismomsss24 ahsenhll ya onun yorumlarında bi anda arkaya düştüğü bebekler için tehlikeli olduğunu yazanlar var o yüzden o beni biraz düşündürdü
rabis2024 ahsenhll merhaba prego lucca mama sandalyemizi bir aydır kullanıyoruz ama mutfağımız küçük olduğundan zorlanıyorum hareket ettirmekte ankaradayım eğer düşünürseniz
serapdk belismomsss24 chicco en iyisi. En güvenlisi. Hem malzeme olarak zarar vermiyor hem de kilit sistemi var. 4 tekerli güvenli baya. Ben çok memnunum 🌺🌺
balmilaveannesi Bende su an araştırıyorum ikea antilop çok öneren var ama ben kiwi koalayi daha çok beğendim daha fonksiyonlu duruyor hem katlanırda önümüzdeki ay alacağım
belismomsss24 balmilaveannesi evet ikeayı öneren çok. Kiwinin de yorumları cok iyi bende onu beğendim baya pratik geldi