zekkk Bi süredir diyetteyim zayıfladığımı fark ediyorum bacaklarımdan vs ama göbeğim hiç erimiyor gibi göbeğimin de erimesi zayıflaması için ne yapmam lazım
anneann zekkk karbonhidrat açığı çıkarmanız gerekiyor hangi besinlerle diyet yaptığınız önemli ayrıca sadece diyetle sağlıklı bir vücuda kavusamaZsiniz spor ile destekleme iz gerekiyor
zekkk anneann ben bir sabah yemek yiyorum bir akşam asla ekmek hamur işi tatlı vs yemiyorum normal tencere yemekleri yiyorum canan karatay videolarıyls zayıf lıyorum
myavocado zekkk eğer önceden yapmadıysanız yanlış bir şey yapmamak için bence bir salona yazılın yada online filan ders veren hocalar oluyor, uzman desteği ile başlayın, imkan varsa aletli pilates başlayabilirsiniz diye düşünüyorum
sedadvc zekkk spor gecmisin varsa mekikle baslayabilirsin. Spor geçmişin yoksa önce biraz plates yapıp kas oluşumu saglamalisin. Aksi takdirde karın kaslarına zarar verirsin.
zekkk sedadvc spor geçmişim yok ben internetten demin baktım bi adam varya ferudun kunak evde oturarak bacaklarını yukarı aşağı yapıyor göbek erimesi için onlardn yapsam mı acaba yaza zayıf girmek istiyorum pek kilom yook ama göbeğim çook
sedadvc zekkk spor geçmişin yoksa birden yüklenme kendine. Azar azar başla, zamanla cogalt. Her hareketin faydasını görürsün. ☺️