merveozts Kızlar 2,5 aylık bebeğimin göbeğinde böyle siyahlık var gecer dediler ama hala geçmedi doktorumuzda hergün pamukla silin dedi ama hala aynı gecmiyor göbek kordonu düştükten kısa bir süre sonra farkettim bunu hiç yaşayan oldu mu bunu gecer mi 😕
mutlukoala merveozts batikon kuruyup katılaşıyo iyice sürekli temizle zamanla geçer önemli bir ley değil. Kedi bi yerini görmüş yara sanmış misali bir soru hatta😇😇🥰🥰😘😘😘
svncgldgn merveozts 10 aylık oğlum hala göbek deliğinde böyle siyah kuru göbek bağı kalontıları var zamanla geçer dedi doktorumuz elleme dedi mikrop kapar kendi atsın vücut dedi
merveozts mutlukoala ya inanın batikon da sürmedim hiçbişey hatta sonradan böyle çıktı bu siyahlık o yüzden merak ediyorum sürekli enfeksiyon falan diyorlardı forumda korktum
merveozts mutlukoala öyle mi teşekkür ederim içim rahatladı doktor da cok üstünde durmadı zaten çok açıklama yapan biri değil o yüzden kafama takıldı
elifnevos Benim kızım 4 aylık hafif onda da var siyah kalıntı. Normalmiş doktorun dediğine göre zamanla geçermiş. Baya azaldı tabi bizimkinde banyo edince kulak çubuğuyla hafif bastırmadan göbek deliğini kurutuyordum öyle geliyordu o siyah şey. Şimdi görülmeyecek kadar az var.
gamzeci Kızım da da var 17 ayligiz kuru bir kalıntı banyoda yavaşça yıkayın dediler yumuşar düşer diye yapıyoruz azalıyor gibi dokunmak istemiyorum gobek deliği tehlikeli bir yer zamanla kendisi geçsin