Nurcanben durulandiniz kisisel hesabım var orayı normal kullanıyorum bide beğendiğim videoları attığım eşimle ortak hesap açmıştım ona atıyorum video 😂
aura_meselesi_bu_sekerim durulandiniz hiç mi yok 🥹 Benim sahsen vaktim yok 😅 Ama yakin bi tanidigm var 700 bin falan takipcisi olan Hayatini asla yasayamiyor video fotograf cekmekten , tanitim yapmaktan. Esiyle de ailesiyle surekli ters dusuyor
durulandiniz aura_meselesi_bu_sekerim onunki meslek olmuş artık ama :) Sabah 9 akşam 6 mesai gibi düşünürüm Ben olmak isteyen takipçisi az annişler arıyorum😊
mutluannisbebis durulandiniz durulandiniz beeennn ama ne içerik çekmek ne üretmek 40i yeni çıkan bebemle yaşadığıma şükrediyorum 😂
kuzeyinannesi06 durulandiniz eşimle ortak hesabımız var herkese açık hale getırıp yapma fikri geliyor aklıma ama bu sefer ne çekeceğim izlenecek mi bakalım diye düşünüp erteliyorum 😀
durulandiniz kuzeyinannesi06 Bir yerden başlamak gerekiyor ya , 3 sene sonra belki olucak ama yapmazsan kesin olmicak öyle düşün
durulandiniz balcocukkk Bebiş küçükse ek gıda olabilir mesela , bizim için çok geç 20 aylık olmak üzere 🥲
durulandiniz balcocukkk Ben bebişi ve kendimi paylaşıyorum genelde , yazı yazıyorum bide işte Ama bir temam yok , ek gıda dümdüz biz ne yiyorsak o sabah haşlama kahvaltı omlet nesini çekiyiim🥹
durulandiniz eylhnm ya özelden yazsam fikirleşsek destek olsak nasıl olur ? Belki bir grup kurarız 7,8 içerik üreticisi
Nurcanben durulandiniz hedefim yok ama tutulursa neden olmasın normalde farklı şeyler paylaşıyordum ordan kendimizi paylaşmıyordum takipçi gelmese de izlenme ve yorumlar aşırı fazlaydı bugün o videoları silip eski bir videomuzu yükledim evlilik teklifinden kalan 😂